Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині пенсіонер вирощував коноплю "пташок годувати"

8 вересня 2010, 08:18
Дата ефіру/події: Середа, 8 вересня 08:18

Ліпше - ворог хорошого. Саме через цю істину потрапив за грати пенсіонер із Київщини. Він надміру доглядав коноплі, й кущі виросли настільки великі, що пробили дах теплиці.

У дбайливого господаря вся городина доглянута. Так і пенсіонер з Київщини дбав про рослини в теплиці : поливав, прополював, підгодовував. І виросла його розсада заввишки більше двох метрів. Ставити б у приклад іншим, якби вирощував дідок щось путнє. А так засіяв пенсіонер теплицю коноплями.

Сергій Середюк, керівник управління ГУ МВС України в Київській області:

- Були в населеному пункті Мала Снітянка, було виявлено парник, в якому вирощувалися кущі коноплі. Було виявлено, що в парнику розміром шість на два росли кущі коноплі, які були окультурені, поливался, і, відповідно, за ними проводив догляд господар цього домоволодіння.

Може ніхто і не знав би, що росте в теплиці, якби кущі не пробили поліетиленовий дах. Таким чином, власника плантації і виявили. Коли правоохоронці завітали, дідусь зробив круглі очі. Мовляв, нічого про заборону вирощувати коноплю не відає, а посадив травичку, щоб кіз та пташок годувати.

Сергій Середюк, керівник управління ГУ МВС України в Київській області:

- Господар - це пенсіонер, якому шістдесят сім років, він проживає там, він повідомив, що насіння цієї ж коноплі він виявив весною, коли він насіння купив, щоб вирощувати перепелів, годувати, він його вирощував, засіяв в парнику, і каже, що вирощував для підкормлювання птиці.

Правоохоронці байці не повірили. Кажуть, надто вже сумлінно дідуган за розсадою доглядав. Але для Київщини такий випадок -непоодинокий. Коноплі та мак вирощують чи не в кожному селі.

Юрій Спаський, заступник керівника ГУ МВС України в Київській області:

- Хочу зазначити, що лише на протязі літа працівниками блоку міліції, було викрито 360 злочинів з виявленням наркотичних речовин.

Проти спритника порушили кримінальну справу. Тож його кози та птахи можуть залишитися не тільки без їжі, а й без господаря.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.