Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині спіймали "невловимих" магазинних злодіїв

9 вересня 2010, 14:01
Дата ефіру/події: Четвер, 9 вересня 14:01

Магазинних крадіїв упіймали на Київщині. Поки один відволікав працівницю, інший чистив касу. В такий спосіб кмітливці відвідали не одну крамницю.

Схема, за якою працювали злодії, не нова. Крамарі неохоче пригадують, як їх розвели. Знають, що таке можливо, але пам'ятають, що клієнтові слід допомагати. От сумлінність і підвела.

Ірина, адміністратор крамниці:

- Один продавець був. Він його відволікав, показав хімію, вибирав порошок, морочив голову. А той тим часом вже гроші дістав, ніби до кошелика, а сам рукою в касу. А інший приходить, кажу, що порошок вже вибрав, тільки гроші забув, зараз вернуся і все.

Крадіїв довго не могли спіймати. Адже постраждалі не зверталися до міліції. Для когось сума була незначною, дехто взагалі дізнався про пограбування тільки після затримання зловмисників.

Олександр Шляховський, в.о. керівника карного розшуку Броварського МВ міліції:

- Одна касирка повідомила, що вона подумала, ніби дала неправильно здачу і сама положила гроші, тому що малу суму грошей вкрали. Там близько 150 грн.

Чи то надто сміливими стали, чи то втратили пильність. Але похід до крамниці в селі Семиполках Броварського району став для чоловіків останнім. З місця злочину втекли на таксі. Утім, недалеко.

Оксана Шумко, помічник керівника відділу броварського МВ міліції:

- Задержанные лица практически все судимы. Один из них уже шесть раз побывал в местах лишения свободы. Таксист тоже был осведомлен, что совершал преступные действия, потому будет привлекаться к уголовной ответственности на общих основаниях.

Слідчі з'ясували, кримінальний квартет мандрував усією Київщиною. Іноді їхній вилов сягав п'яти тисяч гривень. Та гастролі закінчилися і затриманим доведеться повернутися до знайомих їм місць - за ґрати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.