Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі п'яний працівник автомийки викрав і розбив мікроавтобус

10 вересня 2010, 15:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 вересня 15:15

Вирішив покататися й розбив чуже авто. У Запоріжжі п'яний працівник автомийки вкрав маршрутного мікроавтобуса. В результаті - два розтрощені світлофори і стільки ж понівечених білбордів.

ДТП сталася на Набережній магістралі Запоріжжя. Мікроавтобус "Фольксваген" нісся з чималою швидкістю. За словами свідків, біля одного з перехресть машину підрізала інша автівка. Маршрутку занесло праворуч - двох світлофорів як й не було. Далі розвернуло ліворуч - два білборди втратили первісний вигляд.

Микола Александров, голова правління компанії з обслуговування світлофорів:

- Стойка та вылетела, светофор разбит, а что с аппаратурой - мы пока не знаем.

- Навскидку, долго придется ремонтировать?

- Все зависит от того, какие материалы нужны, будем пытаться восстанавливать. Точно не скажу.

Підпилий водій відбувся легким переляком. Його доправили у найближчий відділ міліції. Там з'ясували, що він - працівник однієї з автомийок. Мікроавтобус взяв на роботі - покататися.

Віктор Середа, керівник відділу ДАІ м. Запоріжжя:

- Вчера вечером владелец микроавтобуса "Фолькваген" поставил свой автомобиль на мойку для проведения мойки и химчистки. Мойщик этого предприятия употребил спиртное и самовольно взял этот автобус, выехал на проезжую часть и на Набережной, совершил ДТП.

Тепер проти любителя покататися під мухою можуть порушити кримінальну справу. Крім цього, він має відшкодувати гроші за ремонт понівечених світлофорів та автівки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.