Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

NCIS - грандіозна прем'єра на НТН

10 вересня 2010, 15:07
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 вересня 15:07

Аудиторія шанувальників цього серіалу нараховує сотні мільйонів. Хвалебні оди йому співали Los Angeles Times, USA Today і The New York Times. Настав час і українським глядачам влитися в стрункі ряди цінителів захоплюючого сюжету, харизматичних героїв і іскрометного гумору. З 20 вересня по буднях о 22:00 на телеканалі НТН - прем'єра гостросюжетного серіалу "NCIS: полювання на вбивцю"

Головні герої серіалу: група детективів, які знаходяться під юрисдикцією служби кримінальних розслідувань ВМС США. Кожна їх справа тим або іншим чином пов'язана зі службовцями морської піхоти.

Очолює відділ агент Лерой Джетро Гіббс. Його команда: детектив Ентоні Діноццо, колишня агентесса секретної служби Кейт Тодд, судмедексперт Еббі Скьюто, паталогоанатом "Даки" Маллард і комп'ютерний геній Тімоті МакГі.

Щодня ризикуючи власними життями, вони віртуозно розкривають найзагадковіші й найскладніші справи.

Серіал NCIS - це незвичайні злочини, непередбачувані розв'язки і динамічний сюжет, неабияк приправлений чорним гумором. Дивіться з 20 вересня по буднях о 22:00 в ефірі НТН!

Довідка

23 вересня 2003 на каналі СВS відбулася прем'єра гостросюжетного детективного серіалу NCIS (Naval Criminal Investigative Service), присвяченої діяльності однойменного федерального агентства з розслідування злочинів. Ця дата поклала початок новій ері в історії кримінальних телевізійних серіалів.

Сім успішних сезонів, величезна кількість нагород і захоплені відгуки в пресі - це все про серіал NCIS, який до цього часу є одним з найбільш рейтингових шоу на американському телебаченні. Кожен новий епізод, кожне нове розслідування збирає біля екранів телевізорів небачену за масштабами аудиторію. Так, у вересні 2009 року прем'єру сьомого сезону телефільму подивилося більше 21 мільйона (!) глядачів.

Характеристики героїв:

Лерой Джетро Гіббс (Марк Хармон) - колишній морпех, жорсткий слідчий і висококласний дізнавач, покладається більше на свій інстинкт, ніж на докази. 1991 року під час однієї із військових операцій його першу дружину та дочку було жорстоко вбито. Лерой відімстив убивці своїх рідних і вирішив зробити все, аби у цьому світі було більше справедливості. Він вирішив створити підрозділ, який зможе розкривати найскладніші випадки.

 

Ентоні Діноццо (Майкл Уезерлі) - другий в команді. Колишній детектив відділу вбивств, бабій і любитель цитат із класичних фільмів. 2001 року він приєднався до NCIS. Головному герою серіалу Гібсу Ентоні нагадує його самого в молодості. Діноццо має чудову інтуїцію та хист знаходити вихід із найскладніших ситуацій.

 

 

Кейтлін "Кейт" Тодд (Саша Александр) - чарівна жінка і за сумісництвом колишній агент спеціальної секретної служби, яку вигнали з роботи через роман із співробітником. Лерой Гібс одразу ж після звільнення запросив Кейтлін до NCIS, де вона стала одним із найуспішніших працівників.

 

 

Еббі Скьюто (Полі Перретт) - криміналіст, "готеса" і любителька кави. Експерт з багатьох галузей криміналістики, зокрема, балістики та ДНК-експертизи. Її образ один із найяскравіших у серіалі - Еббі готесса, проте, за словами її колег, "найщасливіша у світі".

 

 

Доктор Дональд "Дакі" Маллард (Девід Маккаллум) - головний патологоанатом, ексцентрик і головне джерело всіляких історій. Доктор Маллард уродженець Шотландії, близький друг головного героя серіалу - агента Гібса. Однією із особливостей Дакі Малларда є його вміння "читати" людей, яке він здобув завдяки глибокому вивченню психології. Маллард також вміє віртуозно розшифровувати докази, залишені на місці злочину, навіть у тих випадках, коли тіла жертви не було знайдено.

 

Тімоті МакГі (Шон Мюррей) - молодший польовий агент, стажер і комп'ютерний геній. Талановитий консультант зі всіх видів експертиз. Незамінний помічник головного героя NCIS - агента Гібса.

 

 

Оригінальна назва: "Navy NCIS: Naval Criminal Investigative"

Жанр: бойовик, драма, кримінал, детектив

Режисер: Дональд П. Беллісаріо, Дон Макджилл.

У ролях: Марк Хармон, Саша Александр, Майкл Уезерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум.

Досягнення та нагороди серіалу:

2008

  • Young Artist Awards
  • Emmy Awards
  • ALMA Awards
  • California on Location Awards
  • BMI Film & TV Awards

2006

  • Imagen Foundation Awards
  • ASCAP Film and Television Music Awards

2005

  • Emmy Awards
  • BMI Film - TV Awards

2004

  • ASCAP Film and Television Music Awards
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.