Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

20 вересня на НТН під девізом "Ніхто, крім нас" стартує новий сезон

10 вересня 2010, 14:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 10 вересня 14:31

У новому телесезоні на каналі НТН - повне перезавантаження ефіру!

Ніхто, крім НТН не покаже так багато знакових фільмів - призерів авторитетних світових кінофестивалів. Ніхто, крім НТН не видасть в ефір кращі новинки російських детективів, велика частина яких вперше буде показана в Україні.

ПРЕМ'ЄРИ ОБИРАЮТЬ НТН!

Серіали

"NCIS: полювання на вбивцю"

Вперше в Україні! 7 років популярності, 110 мільйонів глядачів у всьому світі! Культовий детективний серіал! Драйв у стилі CSI! 163 прем'єри - 163 розслідування. Всі сезони популярного серіалу "NCIS: полювання на вбивцю" з 20 вересня по буднях о 22:00 в ефірі НТН!

"Останній секрет майстра"

Серіал року, вже викуплений провідними європейськими телеканалами - перший спільний російсько-китайський проект у телебаченні. Це детективна трагікомедія з гострим сюжетом, великою кількістю трюків від китайських майстрів кунг-фу, любовними відносинами і захоплюючими таємницями. З 20 вересня по буднях о 19:30.

"Знахар"

Не вір... Не бійся... Не проси... Серіал "Знахар" - історія талановитого лікаря Костянтина Разіна. Його жорстоко підставили, звинувативши у вбивстві, якого він не скоював. У в'язниці Разіну вдається з'ясувати правду про своїх кривдників - ними виявляються дружина і брат Разіна. Тепер головною метою колишнього лікаря стає помста за скалічену долю. За допомогою злодіїв у законі, які ставляться до Разіна з великою повагою за його гідну і мужню поведінку у в'язниці і таборі, Костянтин, отримавши прізвисько Знахар, влаштовує втечу. З 20 вересня по буднях о 20:30.

"Тульський Токарев"

"Тульський - Токарев" - так звучить повна назва пістолета ТТ, що став культовим у 80-х і 90-х роках, в еру Великої Кримінальної Війни, яка розгорнулася на теренах тоді ще великої країни. Ця історія почалася, коли Петербург ще називався Ленінградом. Було інше століття і зовсім інша музика життя... Незабаром на НТН!

Програми власного виробництва

18:30 - слот актуальної інформації:

НІХТО, КРІМ НИХ не покаже Вам життя таким, яким воно є насправді. У новому телевізійному сезоні ще більше відкритих і прихованих зйомок, журналістських розслідувань, експериментів, провокацій, вичерпаних конфліктів і вирішених проблем.

Кінопоказ

Лінійка справжнього кіно "Нестримні" по неділях на НТН! Починаючи з 19:00 ще більше екстриму і, як мінімум, один врятований світ! У новому сезоні кіно-хіти з найпопулярнішими голлівудськими акторами! Справжнє кіно з Віном Дизелем, Сильвестром Сталлоне, Джорджем Клуні, Бредом Пітом, Мелом Гібсоном, Арнольдом Шварцнеггером, Джоном Траволтою і Стівеном Сігалом.

Цієї осені вони зберуться всі разом в ефірі НТН! НІХТО, КРІМ НИХ не врятує світ так ефектно і красиво. Дивіться в ефірі НТН легендарні фільми: "12 друзів Оушена", "Руйнівник", "Гонщик", "Ромео має померти", "300 спартанців", "Над законом" та багато інших кіно-хітів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.