Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську викрили чоловічий будинок розпусти

23 вересня 2010, 14:22
Дата ефіру/події: Четвер, 23 вересня 14:22

Бордель для жінок організував у рідному місті мешканець Дніпропетровська. Сутенер знайшов кількох привабливих молодиків, ладних на інтимний заробіток, і здавав їх в оренду заможним жінкам. Хлопцям віддавав сорок відсотків заробленого, а свій бізнес по-модному називав ескорт-послугами для прекрасної статі.

Лави своєї армії кохання спритник поповнював стриптизерами та спортсменами. Адже головними критеріями були приваблива зовнішність та міцна статура. Найдревнішу професію сутенер маскував під агентство ескорт-послуг.

Затриманий:

- 600 гривен в час - это услуги нашего агентства. В эту суму не входит интим, а сопровождение по городу. Экскурсии, покататься на лодках.

Проте, на цьому оперативному відео добре видно, що один з екскортерів не гуляє містом з клієнткою. Це якось важко порівняти з екскурсією в музеї. Хіба що, з анатомічним підручником.

Затриманий курваль зізнався: ніякої культурної програми. Його замовили для інтим-послуг. Робота в агентстві для нього лише тимчасовий заробіток. Сам він тренер з бодібілдингу.

Затриманий:

- Сумма 100 долларов. Из них 40 процентов моих.

- И сколько раз приходится на день выезжать?

- Я в первый раз.

Та правоохоронці запевняють, підпільний будинок розпусти працює вже зо два місяці. Слідкують за ним з моменту створення.

Андрій Авер'янов, керівник відділу ГУ МВС України в Дніпропетровській області:

- С помощью сети Интернет предлагал определенному кругу женщин, состоятельных женщин Днепропетровска, услуги данных мальчиков. Деятельность они осуществляли под видом сопровождения, стриптиза. Стоимость таких услуг - 100 долларов США.

Згідно з законом, дамських підлесників лише оштрафують. А от сутенерові доведеться несолодко. За організацію незаконного бізнесу йому загрожує до 5-ти років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.