Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Коростишівському лісі на Житомирщині мисливці відкрили вогонь по авто

28 вересня 2010, 14:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 вересня 14:19

Полювання на людей. У Коростишівському лісі мисливці замість стріляти в качок, узялися гатити по автцівці. Люди, що їхали в машині, не загинули дивом. Утім, міліція кримінальної справи не порушує.

Що далі в ліс, то нахабніші мисливці. Зі "Свідком" вирішив поділитися своїми враженнями від зустрічі з кількома звіроловами киянин Олександр. Того дня нічого не віщувало лиха. Чоловік зі своєю подругою збирав неподалік Коростишева гриби. Коли вже поверталися додому, зустріли товариство.

Олександр розповідає: виїхати нормально з лісу не міг. Перехрестя перегородили бус, легковик, та підвода з кіньми. Щоб якось їх оминути, довелося прокладати шлях самотужки, ламати гілля. Власники ж транспорту знай пиячили.

Олександр, постраждалий:

- От ми стоїм отут, я їм поблимав. Тут стоїть такий здоровий бус "Фіат", вони кажуть: "Об'їжджай як хочеш". Ми їх об’їхали, ото виламали гіллячку, для того, щоб об’їхать, об'їжджаєм їх отак от... При том, отак об’їхали, коли ми зупинились отут, я відкрив скло і, кажу, поставте машину нормально, і поїхав.

Не встиг Олександр проїхати й двадцяти метрів, як побачив у дзеркалі, що один із чоловіків узяв рушницю й націлився на його автівку. За мить пролунав постріл. Ошелешений кермувальник зрозумів: куля влучила в колесо. Тож за кілька метрів довелося зупинитися. Тут під'їхали мисливці.

Олександр, постраждалий:

- Я зупинився там, щоб замінить колесо, я хотів втікти спочатку, ну, тому що стріляли по нас. Вони під’їхали, сказали: "Ти наїхав на корягу". Потім під’їхав бус і сказав: "Будеш багато говорити - слідуючий буде в голову".

Щойно замінив колесо, одразу поїхав у міліцію. Хто причетний до стрілянини - там з’ясували за добу. Утім, кримінальну справу порушувати відмовилися.

Володимир Яремчук, керівник Коростишівського РВ міліції:

- Після того, як була проведена перевірка повна перевірка працівниками райвідділу, було відмовлено в порушенні кримінальної справи в зв’язку з тим, що в діях особи, з якої був постріл з рушниці, відсутній склад злочину, а вбачається порушення, передбачене статтею про адміністративне правопорушення.

Кажуть, мисливці не винні. Рушницю, мовляв, зачепив пес і зброя вистрілила випадково. Так твердять у міліції без висновків балістичної експертизи. І вже вирішили кримінальної справи не порушувати.

Володимир Яремчук, керівник Коростишівського РВ міліції:

- На місце виїжджали... балістичну експертизу... балістичну експертизу ще не проводили... Дане колесо вилучено, і зараз находиться в криміналістичному центрі на експертизі.

Сам стрілець спілкуватися з журналістами відмовився. Телефоном запропонував: усі запитання ставити міліції, вона, мовляв, пояснить, чому справу закрила. Та тих пояснень постраждалому замало, тож він звернувся до прокуратури.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.