Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі тричі судима аферистка відібрала житло у декількох сімей

28 вересня 2010, 14:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 вересня 14:50

Бандитам - тюрми. Так уважають кілька родин в Одесі, що скаржаться на дії відомої бізнесвумен. Кажуть, їх обкрутила навколо пальця власниця охоронної агенції. Насправді ж жінку, вже тричі судили, вона фігурує в кількох карних справах, порушених за шахрайство й підробляння документів.

Пані Людмила показує власне помешкання. Однокімнатну квартиру вона придбала під час розселення мешканців Білярів під Одесою. Грошей на житло бракувало, тож 8 тисяч доларів жінка позичила у своєї тодішньої шефині.

Людмила Василівна, постраждала:

- Мне кажется, такое впечатление, что еще оттуда, где я жила в Билярах, она просто уже положила глаз на эту квартиру. Она знала, что у меня дочь, никого у меня нет, муж у меня умер. То есть, просто, как бы, отобрать квартиру.

Матеріальна допомога стала ведмежою послугою, каже пані Людмила.

Людмила Василівна, постраждала:

- С моей зарплаты я ей отдавала деньги, а через время определенная сумма собралось, она вернула через дочку эти деньги, сказала: "Я не нуждаюсь в подачке, я хочу всю сумму сразу". Ну, естественно, у меня сразу суммы не было, и все потом началось. Прошел суд без меня совершенно, то есть, суд прошел, и я о нем ничего не знала. Я узнала уже, когда письмо в дверях, что я уже лишена квартиры.

Жінка з донькою оббивала пороги суду, та марно. Квартиру заарештували, а власницю позбавили на неї прав.

Уже втретє до Приморського суду Одеси йде й пані Тетяна. Каже, колишня бізнес-компаньйонка, власниця охоронної агенції, відібрала в неї майно, скориставшись документами.

Тетяна Ільченко, постраждала:

- Мы потом в конце года, в ноябре, узнали о том, что один из этих объектов продан. Продан на ее сотрудника, по поддельным документам. Я при такой сделке не присутствовала, и объекта не продавала, то есть, от моего имени был продан мой объект.

Конфлікт між колишніми подругами виник за два маєтки, зведені в Одесі. Їхня приблизна вартість - понад мільйон доларів. Бізнесвумен Ірина вважає, що нерухомість належить тільки їй. Тож під час чергової зустрічі з адвокатами постраждалих не стримувалась.

Затримана:

- Тварюка, бандюга, это мое! Ты, дебильная харя! Та пошел… Это моё! Моё!!!

Та особою підприємниці вже зацікавилася міліція. Правоохоронці довідалися, що жінка живе за фальшивим паспортом. Насправді бізнесвумен років 10 відсиділа в тюрмі.

Ілля Топаз, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Неоднократно судима, ее судимости погашены. Ранее она была судима по трем статьям УК: "мошенничество", "дача взятки" и "вымогательство".

Слідчі вже порушили дві карні справи: за шахрайство й підробляння документів.

Ілля Топаз, заступник керівника відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Создала организованную преступную группировку по завладению объектами недвижимости, по заявлениям как граждан, так и государства с целью продажи и получения сверхприбыли. Объявлен ее розыск, взята санкция суда на ее задержание и доставку в суд.

Якщо провину підозрюваної доведуть, у шахрайки зі стажем конфіскують майно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.