Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Бабуся стала на заваді інтимного життя своєї внучки, за що поплатилася життям

30 вересня 2010, 11:55
Дата ефіру/події: Четвер, 30 вересня 11:55

П'ятнадцятирічна дівчина спланувала вбивство власної бабусі. Старенька стала на заваді інтимному життю школярки. Такого втручання онука не пробачила.

Школярка Марічка мешкала разом із бабусею та дідусем. Звичайна дівчина, звичайна родина. Що в такій сім'ї скоять убивство - нікому ніколи й на думку не спадало.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Внучке 15 лет. Учится в средней школе. Ранее не привлекалась. На учете не стоит. Вполне нормальная девочка.

Та якось Марічка познайомилися через Інтернет із хлопцем. Стосунки на відстані підтримували телефонними розмовами. Кавалер від своєї дівчини старший аж на рік - йому 16-ть. Віртуальний роман переріс у бажання жити по-дорослому. До коханої Антон приїхав з іншої області. Це була їхня перша справжня зустріч, та Марічка запропонувала юнакові жити разом. На заваді стала бабуся дівчини.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Они начали жить половой жизнью. Бабушка - она, как бабушка, все видела, и делала замечания.

Проте, були не тільки зауваження. Старенька не дозволила, щоб юнак лишився ночувати. Тож спати коханцеві довелося в лісосмузі. Такі порядки онуку не влаштовували, і вона вирішила позбутися бабусі. Скоїти злочин підмовила свого Антона. Хлопець мав прийти вночі й подушкою задушити жінку.

Марічка, затримана:

- Он вошел, ему нужна была подушка. Я ему принесла дедушкину. Она ему не подошла. Он взял мои и пробовал на мне, как это будет. Спрашивал, какая подходит.

Після репетицій хлопчина зайшов до спальні. Та вбити бідолашну у сні не вдалося. Юнак у темряві зачепився за шафу. Від гуркоту бабуся прокинулася й почала кликати про допомогу.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- У них завязывается драка. А сама бабушка крупная, и он с ней не справился. И наша задержанная, когда он ее держал за руки, душил, держала за ноги.

Уранці дівчина викликала швидку й міліцію. Сказала, що бабуся померла сама. Та на тілі старенької лишилися синці. У відділку діти зізналися, що скоїли вбивство. Проте слів каяття від них ніхто не почув.

Правоохоронець:

- Он идет убивать вашу бабушку. С этой целью, с которой вы сказали. Но как вы потом собирались с ним жить, в этом доме, где было совершено убийство? Какие были ваши мотивы?

Марічка, затримана:

- Я не знаю, как бы я потом с ним жила. Как-то бы жила.

Закоханих звинувачують у скоєнні навмисного вбивства. Їхню долю визначить суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.