Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині шестикласниця намагалася вбити свою подругу

30 вересня 2010, 13:09
Дата ефіру/події: Четвер, 30 вересня 13:09

Шестикласниця молотком намагалася вбити свою подругу. Гатила по голові молотком, потім схопила кухняного ножа. Репортаж із Луганщини.

Той вечір нічого надзвичайного не віщував. Тринадцятирічна Поліна відпросилася переночувати у своєї 12-тирічної подруги Юлії. Батьків меншої приятельки вдома не було. Та так склалося не вперше, тож рідні Поліни спокійно відпустили доньку.

Поліна Борщова, постраждала:

- Она сделала мне кофе. Я попила кофе и моментально захотела спать. И проснулась, когда все это происходило.

Найближча подруга била дівчину молотком по голові. Потім схопила кухняного ножа й почала ним різати. Поліна підозрює: в каву було підсипано снодійного, аби вона не пручалася. Скільки тривала кривава розправа - ніхто точно сказати не може. Коли нападниця вгамувалася, зачинила квартиру й пішла геть. Перелякана Поліна стікала кров'ю, проте змогла вилізти через вікно й покликати на допомогу.

Ігор Фоменко, завідувач відділу Лисичанської міської дитячої лікарні:

- Доставлена она была с множественными колотыми ранами тела, головы, шеи, туловища и конечностей. Если бы ее на час-два позже доставили, неизвестно, как бы развернулась ситуация.

Правоохоронці шоковані: шестикласниця ледь не вбила подругу через ревнощі. Дівчата не поділили хлопця.

Віталій Петренко, заступник керівника Лисичанського МВ міліції:

- Преступление совершено на почве личной неприязни, которая возникла между ними. Она объяснила, что эта ссора из-за мальчика.

Поки Поліна заліковує рани, її кривдниця на волі і, схоже, ні про що не шкодує.

Валентина Пшенична, бабуся постраждалої:

- Ну, от девочки тепер слышу, что я жалею об одном - что я ее не порубала на куски и не выбросила в Байкал. Это у нас такое небольшое водохранилище шахтное.

За фактом побиття дитини міліція розпочала розслідування. Уже точно відомо: за свій кривавий вчинок Юлія відповідатиме за законом.

Віталій Петренко, заступник керівника Лисичанського МВ міліції:

- По лицу, совершившему преступление, выяснены все полные данные, и решается вопрос о ее направление в приемник-распределитель для несовершеннолетних.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.