Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Українські жінки-аферистки виманюють у іноземців нечувані гроші

1 жовтня 2010, 10:52
Дата ефіру/події: П’ятниця, 1 жовтня 10:52

Щоп’ятий чужоземець - жертва українок. Жінки видурюють у них тисячі доларів обіцянками приїхати й вийти заміж. Насправді ж їм і на батьківщині добре. Щоправда, до тієї миті, поки коханий з-за кордону не навідається.

Вони познайомилися в Інтернеті. Півроку листувалися. Зрештою молода кременчуцька жінка зізналася американцеві:

Ігор Погорілий, перекладач:

- Что она его любит, что ей такое пришло виденье с неба.

Щастю чоловіка не було меж. Він захотів зробити коханій сюрприз і приїхав в Україну. З вокзалу вирушив простісінько до неї на роботу - в місцеву лікарню.

Ігор Погорілий, перекладач:

- Меня пригласили пообщаться с человеком, который искал медицинскую сестру по имени Катя.

Показував знімки, які вона йому надіслала. У мед закладі зрозуміли: бідолашного ошукали. Світлини ці були відомої російської акторки. Американець із перекладачем одразу пішов до міліції. З'ясувалося, що кохання молодички було корисливим.

Ігор Погорілий, перекладач:

- Попросила для приезда денег, он - конечно: "Я понимал, такие чувства, я выслал ей 1,5 долларов". Она сообщила, что мама у нее тяжело заболела, у мамы инсульт, она лежит без движения, нужны лекарства.

Він переказував гроші кілька разів. Загалом - сім тисяч доларів. Одержувачку внесків правоохоронці шукали кілька тижнів. Врешті знайшли - тридцятисемирічну матір-одиначку. Міліціянтам вона не зраділа.

Анатолій Кононенко, керівник Кременчуцького МУ міліції:

- Вона намагалася викинути ноутбук у вікно.

У комп'ютері - всі докази спілкування з чужоземцем. Нині жінка за ґратами. Їй загрожує чималий термін ув'язнення. Шукають інших жертв її оборудок. Вона була спритною шахрайкою.

Анатолій Кононенко, керівник Кременчуцького МУ міліції:

- Жінка протягом нетривалого часу тричі змінювала своє прізвище.

Справжня "скам", сказали б про неї у шлюбних агенціях.

Наталя Коновалова, директорка шлюбної агенції:

- Это подразумевает людей, которые, прикрываясь, - услуги под видом знакомства с целью брака. Естественно, хотят и желают использовать доверие одиноких людей с целью заработать деньги.

Таких амурних дурисвіток в Україні більшає. Вочевидь, криза таки спорожнила кишені.

Ганна Гуцол, лідерка жіночого руху:

- Сложно понять, что толкает, я думаю, в первую очередь толкает бедность.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Здебільшого, наречені аферистки за кордон не збираються. Спілкування ж із заморським принцем - то лише привід викачати гроші. Способів це зробити безліч. Була б фантазія.

Грошові перекази отримують за байки про хворих родичів. Справжнє ж доїння починається, коли чужоземець запрошує до себе. Валюту просять на квиток, візу, трансфер.

Наталя Коновалова, директорка шлюбної агенції:

- Австралиец, он приезжал, познакомился с женщиной, он даже женился на ней. Ну, и, в конечно итоге, он много денег потратил, она отдыхала и в Англии, и везде, но к нему так и не приехала в Австралию.

І так з кожним п'ятим чужоземцем. Ошукані чоловіки навіть сайти створюють, де розміщують знімки й інформацію про жінок-аферисток. Проте інколи на такі оборудки співвітчизниць штовхають… самі закордонні красені. Чимало з них їде до України, буцімто, по дружин, насправді ж - по дешевий секс.

Ганна Гуцол, лідерка жіночого руху:

- Поэтому иностранцы должны понимать, что в поисках невесты, любовницы из Украины, они сталкиваются с многими рисками: венерические заболевания, СПИД, криминальные круги, которые могут человека не только раздеть, но и убить, и, конечно, нечестность самих украинок.

Сильвестр, мешканець м. Вінниці:

- Кончено, много таких, которые любят деньги много, есть которые обманывали. Африканець цю проблему владнав: просто не шукав долі в Інтернеті, а підкорював дівчат зримо. Знайшлася, що пристала на пропозицію руки й серця. І тепер уже щасливий вінничанин Сильвестр виховує двох дітей.

Сильвестр, мешканець м. Вінниці:

- Я женился один раз, и все уже, дети растут все уже.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.