Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині вбивцею 37-річного чоловіка виявився його друг

4 жовтня 2010, 13:45
Дата ефіру/події: Понеділок, 4 жовтня 13:45

Страшну таємницю вдалося розкрити миколаївським правоохоронцям. Майже рік мешканця села Василівки вважали зниклим безвісти. Останнім його бачив сусід.

37-річного Миколу спочатку навіть рідні не шукали. Зникав не раз. Та коли за місяць не отримали від нього жодної звістки, сповістили правоохоронців.

Віталій Коваль, в.о. керівника Снігурівського РВ міліції:

- До нас звернулася громадянка, яка повідомила, що в селі Василівка прожива її син, до якого вона приїхала в гості, і якого з жовтня 2009 року ніхто не бачив.

Односельці припускали: чоловік поїхав на заробітки, та в оселі роботяги всі речі на місці, немає лише самого господаря. Незабаром правоохоронці з'ясували: останнім зниклого бачив сусіда. Той запевнив міліціянтів: трохи хильнули, потім приятель пішов. Майже рік минув, але Миколу шукали й далі. До його друга правоохоронці навідалися знову. Та цього разу чолов’яга свідчив невпевнено й украй заплутано. Зрештою не витримав - зізнався.

Затриманий:

- Выпивали водку, он закашлялся за столом, я его попросил, чтобы отошел, туда-сюда, по нормальному, ну, он не отошел, ничего, хотел оттолкнуть, а получилось, что ударился головой о стенку.

Від удару приятель просто присів, пригадує затриманий. Не розмовляв, але дихав. У такому стані гостя й покинув господар - сам пішов спати. Вже вранці побачив труп. Під одним дахом з небіжчиком пробув дві ночі, поки зрештою придумав, що робити далі.

Віталій Коваль, в.о. керівника Снігурівського РВ міліції:

- Він нічого не зміг вигадати, окрім того, що на подвір'ї, де на той час проживав, викопав яму і сховати тіло потерпілого в яму, закопати, а потім в січні місяці переїхати до іншого домоволодіння.

Рештки викопують. Дізнатися на місці причини смерті не вдається.

Леонід Заставенко, експерт-криміналіст Снігурівського РВ міліції:

- Видимых ножевых или каких-либо повреждений на одежде выявлено не было. Он был замотан в одеяло. И одеяло, и одежда уже полусгнившими были.

Таємницю розкриває судмедексперт. Чоловік помер від одного удару в шию. Розтрощений кадик перерізав артерію. Навмисно чи ні, але вбив. Проти затриманого вже порушили кримінальну справу. За статтею - це до 15 років ув’язнення. Тепер один приятель за ґрати, інший - знову в землю, але цього разу вже по-людському.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.