Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині любовний трикутник розпався за допомогою ножа

6 жовтня 2010, 14:12
Дата ефіру/події: Середа, 6 жовтня 14:12

Третій - зайвий. На Черкащині любовний трикутник розпався у кривавий спосіб. Коханець зарізав конкурента, а його труп викинув у канаву.

Свій будинок п'яничка Іван не прибирав кілька років. У себе в садибі влаштував справжнє кубло. Що не день - пиятика, гульня. Компанія була постійна - господар, його співмешканка та спільний знайомий, сорокачотирирічний Микола. Тож сусіди вкрай здивувалися, побачивши генеральне прибирання в оселі.

Леонід Бойко, заступник керівника УМВС України в Черкаській області:

- Люди побачили, що в дворі іменно миють підлогу, виливають воду, не понятно, що там за генеральна уборка проходить. То єсть, люди зразу, якщо там був постоянно притон, пили, веселились, то тут людей вразило - якийсь порядок не понятний наводиться, що нема потерпілого.

На запитання сусідів, куди зник Іван, співмешканка відповідала: взявся за розум й подався на заробітки. Правда спливла на поверхню, коли в одній з канав селяни знайшли труп.

Леонід Бойко, заступник керівника УМВС України в Черкаській області:

- В ході роботи було встановлено, що в день, коли пропав потерпілий, до нього прийшов його знайомий і по попередньому зговору з співмешканкою потерпілого, то єсть, зарані вони домовились, що скоють вбивство, за тим труп закопають, і в подальшому повідомлять в міліцію, що поїхав сожитель на заробітки і досі не повернувся.

Виявилося, що співмешканка і друг загиблого вже давно були коханцям. І мріяли позбавитися третього зайвого та привласнити його житло. Іншого виходу, окрім убивства, не знайшли. План довго не обмірковували. Просто одного разу Микола прийшов у гості до приятеля з мисливським ножем. І після пиятики зарізав друга. Труп лиходії викинули в канаву і почали відмивати будинок від крові.

Правоохоронець:

- Ніж в чохлі, це з цим ножем. Розв'яжіть, будь-ласка. Ніж буде вилучено і упаковано відповідно до правил.

Затриманий:

- Якою рукою ви почали наносити удар? Правою?

- Правою.

- Покажіть, будь ласка, куди прийшовся перший удар.

- Вроді, сюди…

- Цілилися?

- Ну, як цілився, махнув - да й усьо.

Лиходіїв затримали. Насолодитися коханням їм тепер точно не доведеться. Адже сидітимуть у різних колоніях.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
TYVM you've solved all my pborlmes
Jaydee 01.07.2011, 05:16 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.