Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Між адміністрацією та підприємцями одеського "Привозу" розгорівся конфлікт

7 жовтня 2010, 12:03
Дата ефіру/події: Четвер, 7 жовтня 12:03

Бійня вогнегасниками. На славнозвісному одеському "Привозі" розгорівся справжній конфлікт. У запеклому протистоянні адміністрації з підприємцями ламають ворота, літають яйця, пляшки, і навіть персики. Кого за такий бешкет покарає міліція - дізнавалися кореспонденти "Свідка".

Інцидент на "Привозі" стався на вихідних. Підприємці намагалися потрапити до своїх контейнерів, але не змогли пробитися крізь охорону.

Світлана, продавчиня:

- Сегодня выходной день, они закрыли ворота. Здесь люди должны торговать в этих павильонах, они закрыли ворота. Собралось все шобла "Привоза", юрист наш с рынка, и вот пришли, выкидывают людей с трех павильонов и забирают товар.

Порушників, які таки потрапили на територію ринку, працівники "Привозу" зустріли вогнегасниками. Двом жінкам стало погано.

Раїса Боєва, підприємець:

- Травили вон, огнетушителями. Прямо в лицо людям. Я не знаю, кто это разрешает? И милиция стоит там, рядом, и курирует это все.

Конфлікт спалахнув кілька тижнів тому. Пані Галина переконує: їй не дають працювати - виносять товар з контейнерів.

Галина Пенкевич, підприємець:

- Я ночую уже два месяца, чтоб не обворовали. Они сегодня утром пришли, собрали всех своих, нас выгнали сюда огнетушителями. Они пистолеты подоставали, я не могла просто там стоять. И выкинули меня вот сюда, и не пускают.

Своєю чергою, адміністрація ринку звинувачує підприємців. Пояснює: одна з продавчинь не сплачувала за оренду торгових павільйонів, тож їй запропонували звільнити робоче місце. На все про все - три дні. Далі вжили заходів.

Юрій Курочкін, юрист ринку:

- Мы освобождали самовольно захваченные павильоны. По просьбе обратившегося к нам арендатора. Потому что она не может осуществлять, имея на руках договора, предпринимательскую деятельность.  В течении получаса сюда подтянулась группировка, человек 30-40 предпринимателей, с других рынков.

Тим часом, нерви у людей не витримали. Вони почали ламати ворота, кидати в охоронців яйцями та пляшками. Працівники "Привозу" викликали міліцію. Заводія конфлікту затримали.

Юрій Курочкін, юрист ринку:

- Люди пострадали, но, почему-то, умалчивают, как она брызгала всех работников баллоном спец, откуда только у нее спецсредство, немаленький такой баллон, человек 10-15 она забрызгала, в том числе и меня.

Двом затриманим світить штраф. Стражі порядку з'ясовують деталі цього заплутаного конфлікту.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.