Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині аферистка міняє справжні гроші пенсіонерів на сувенірні

8 жовтня 2010, 12:12
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 жовтня 12:12

Грошову реформу влаштувала луганським пенсіонерам місцева шахрайка. Заощадження довірливих дідусів і бабусь вона чесно міняла на... сувенірні купюри. Тепер спритницю розшукує міліція.

Коли до Ганни Іванівни постукалася привітна чорнява молодиця, пенсіонерка спочатку завагалася, - відчиняти чи ні? Незнайомка ж назвалася соціальною працівницею і махнула перед дверним вічком червоним посвідченням. За хвилину вона була вже в бабусиній квартирі.

Ганна Іванівна, постраждала:

- Вы знаете, что идет реформа денежная. Ваши деньги, что на черный день, пропадут. Позвоните в сберкассу - все сберкассы закрыты. Говорит, хотите я Вам поменяю?

Довірлива старенька винесла із спальні все, що надбала - п’ять тисяч гривень і триста доларів. Незвана гостя старанно перерахувала купюри і поклала до кишені. З іншої витягла пачку новеньких банкнот і простягнула бабі.

Ганна Іванівна, постраждала:

- Говорю, может быть, компотика выпьете? Она - нет, не хочу. Она быстро-быстро. Я вышла - а она зникла. Как раз соседка шла - Нина Ивановна идет на встречу.

Сусідка ні про яку реформу не чула. А як побачила в руках Ганни Іванівни новітні гроші, розсміялася. На кожній купюрі виднівся напис: "сувенір". Тим часом, ударниця соціального фронту вже працювала в іншому кутку містечка.

Віра Савеліївна, постраждала:

- Деньги нада мінять, а то, мол, очередя будуть. Нові вже купюри будуть. Я не знаю, як воно получилося, шо я її повела в хату.

У господі вісімдесятирічної Віри Савеліївни шахрайка поживилася трьома тисячами гривень. Про те, що її трудові заощадження пішли за вітром, жінка дізналася від сина.

Віра Савеліївна, постраждала:

- Насобирала собі на пам'ятник. А син сміється - та чи ми б вам не поставили пам'ятник. Кажу, то ж ваше, а це я насобирала.

Обидві постраждалі звернулися до міліції. Однак їхньої кривдниці і слід прохолов.

Ганна Іванівна, постраждала:

- Черная шапка такая, куртка на ней. А брюки или юбка - точно не знаю, туфли. Волосы темные , рост где-то метр шестьдесят восемь.

Валентин Самков, дільничний інспектор м. Щастя:

- Денежной реформы никакой не происходит, и деньги, которые они меняют, являются фальшивыми. Просим жителей не доверять таким гражданам. Если станут очевидцами такого факта, просьба сообщить сразу в милицию.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.