Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині запальний чоловік зарізав сусіда

11 жовтня 2010, 10:22
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 жовтня 10:22

Негадане застілля стало останнім для мешканця Миколаївської області. Напросився до сусіда в гості, розсварилися, й один встромив ножа іншому в живіт.

Почали за здоров'я, а cкінчили за упокій! Того дня в невеличкій квартирі Сергія зібралося повно люду. Святкували ювілей. На дзенькання келихів прибіг сусіда, напросився до столу. Чоловіка прийняли, поставили чарку. Всім стало весело, але ненадовго.

Затриманий:

- Собрались мы как-то вечерком с корешами побухать, и прибился, к нам соседушка с верхнего этажа. Вроде, сначала так нормально пили, все хорошо, всем нравится. Тут смотрю - поглядывает бык на мою Маринку.

Зазіхання в бік дружини господаря обурили. Узявся повчати нахабу. Зрештою після словесної перепалки сусіди розійшлися по домівках. Гості з полегшенням зітхнули: обійшлося. Та не так сталося, як гадалося.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- В это время подозреваемый вышел на балкон покурить, а потерпевший к несчастью своему решил вынести мусор. Подозреваемый видит, что он выносит мусор, у него обратно все закипело, он хватает нож и бежит домой к потерпевшему.

Затриманий:

- Смотрю - пакет с его балкона летит на мой. Думаю, ах ты, черт! Поднимаюсь к нему, звоню, выходит. Говорю, что ж ты, бык, делаешь? А он давай на меня что-то бузить. Ну, я не выдержал, ударил его пару раз.

Одним ударом порізав обличчя, іншим - проштрикнув живота. За лічені хвилини пораненого вже везла "швидка", та не довезла, дорогою він помер. Не встиг далеко втекти й різник - затримали оперативники.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Задержанный ранее судимый, не один раз привлекался к уголовной ответственности, сам по себе характер у него довольно вспыльчивый, конфликтный, скажем так.

Тепер приборкуватиме свій характер чоловік у тюрмі. За навмисне вбивство йому світить до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.