Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київський хімік розгорнув домашнє виробництво амфетаміну

11 жовтня 2010, 09:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 жовтня 09:30

Столичний хімік може потрапити за ґрати через збочений науковий інтерес. Чоловікові інкримінують виготовлення та збут амфетаміну. Він просто мріяв самостійно вивести формулу наркотику.

У вікнах - світло пробивається з-за грубих штор. Ніхто б і не подумав, що тихими ночами тут працює хімік. Іще кілька місяців тому тридцятирічний чоловік вирішив виготовляти амфетамін. Мандрував Інтернетом - шукав рецепти. Перші спроби були невдалими. Препарат не дарував кайфу, а тільки позбавляв сну. Та лаборант не опускав рук. А бракований порошок таки згодився - вживав його сам, аби довше працювати вночі.

Підозрюваний:

- Меня заставило любопытство сложность изготовления. Потому что как химику мне было интересно воочию поучить. Это профессиональный интерес.

Оперативний співробітник ГУ міліції м. Києва:

- Сам по образованию химик, работает на одно из учреждений, связанных с химией. В процессе деятельности неоднократно пытался изготовить различные виды наркотиков. Остановился на амфетамине. Для этого приобрел множество препаратов, приборов, после чего начал их изготавливать.

Та хімік не припинив досліди після того, як утамував свій професійний інтерес і вивів ідеальну формулу. Адже готовий продукт пішов на ура серед знайомих. З'являлися нові клієнти - в кишенях дзвеніли монети. Реклама пішла така, що про диво-бізнес довідалися й міліціянти.

Оперативний співробітник ГУ міліції м. Києва:

- В квартире найдены препараты, колбы, пробирки все необходимое оборудование, также на месте изъято около килограмма амфетамина, который на рынке стоит более двухсот тысяч гривен.

Вилученого порошку вистачило б на тисячу наркоманів-початківців. Доки лаборант перебуває за ґратами, слідчі з'ясовують, де він купляв інгредієнти для свого амфетаміну.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Aнфетомин
vscia 19.05.2015, 11:48 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.