Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Учень донецької гімназії помер під час підтягування на перекладині

11 жовтня 2010, 13:06
Дата ефіру/події: Понеділок, 11 жовтня 13:06

Учень донецької школи помер під час підтягування на перекладині. Хлопець прийшов на спортивний майданчик разом із друзями. Перед футбольним матчем вирішив розігрітися: кілька разів підтягнувся - і впав мертвий.

Олексій, як завжди, прийшов після уроків на спортивний майданчик. Разом із товаришами він хотів пограти у футбол. Розминку розпочав із підтягувань на перекладині.

Друг померлого хлопчика:

- Сделал 5-6 раз, спрыгнул с турника, сделал один шаг, повернулся и упал. Мы не знали, что с ним делать, хлопали, сознание потеряно было, единственный выход - что в "скорую" звонить. Перенесли его на лавочку и ждали "скорую". "Скорая" ничего не смогла сделать.

Директорка 33-тьої гімназії спочатку спілкуватися з журналістами не хотіла. Тільки після кількох дзвінків в обласне управління освіти жінка відтанула. Розповіла, що уроки фізкультури для загиблого учня проходили у звичайному режимі. На навантаження він ніколи не скаржився.

Тетяна Денисенко, директор Донецької гуманітарної гімназії №33:

- Никогда мы за ним не наблюдали никаких отклонений, чтобы он потерял сознание или чтобы у него головные боли были. Даже на похоронах мы у мамы пытались узнать о том, что, возможно, он дома жаловался. Она, плача, рассказывает о том, что ребенок никогда не жаловался даже на головную боль.

У день смерті хлопець навіть проходив медогляд у військкоматі. Жодних відхилень у його здоров'ї лікарі не зафіксували.

Олена Лиховид, головний спеціаліст Донецького управління охорони здоров'я:

- Мальчик был здоров, обследован перед школою. Шел в школу здоровым, занимался в основной группе по физкультуре, что в принципе, подтверждает его медицинский документ. На сегодня то, что произошло с ним, - этот случай расследуется. Еще диагноз не ясен, и будет уже окончательно готов после гистологического и серогологического обследования.

За попередньою версією медиків, смерть школяра спричинив набряк мозку. Наразі тіло на дослідженні. Лікарі за місяць мають поставити діагноз і назвати точну причину трагедії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мальчика звали Сергей, а не Алексей, я даже спустя 10 лет помню. Ох и журналисты у вас.
Дарья 16.01.2020, 05:36 ответить
блин он врёт скорая сказала что приедит через пол часа

они говорят что человек умирает а они сказали что через пол часа
секрет 16.10.2010, 13:40 ответить
как же я его любила((таких друзей больше НЕТ(((((
anonym 16.12.2010, 12:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.