Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві у згорілій квартирі знайшли труп чоловіка

13 жовтня 2010, 13:32
Дата ефіру/події: Середа, 13 жовтня 13:32

У столиці у згорілій квартирі знайшли труп чоловіка. Проте вбив його не вогонь. Невідомий нападник ударив жертву чимось важким по голові, підпалив помешкання й утік.

Серед білого дня в цьому під'їзді запахло смаленим. Люди вибігли в коридор і побачили, як з-під дверей сімдесят третьої квартири валує густий дим. Хто тут мешкав - сусіди не знають. Кажуть, там постійно інші обличчя.

Валентина Василівна, мешканка м. Києва:

- Здесь однодневки снимали, здесь женщина однодневкам сдавала, и кто он, откуда он - мы не знаем.

За мить вогонь приборкували рятувальники. Хто у вікно. Хто у двері. Та ще на порозі еменесівці запідозрили, що то не нещасний випадок. Хтось навмисно склав до купи балони з аерозолем. І розклав багаття.

Олександр Дяченко, старший інженер Дніпровського РУ МНС м. Києва:

- Під час гасіння було виявлено труп чоловічої статі, на даний час установлюється ПІБ, тощо. Був дуже пошкоджений полум’ям і дізнання проводить міліція. По непідтвердженим даним використання рідких горючих рідин - одна з причин.

Господиня квартири розповіла, що чоловік приїхав уранці. Заплатив за три дні наперед. І вже за кілька годин її повідомили про пожежу. Самовидці припускають: чоловік загинув ще до займання. Хтось йому розтрощив голову важким предметом. І нишком накивав п'ятами.

Валентина Василівна, мешканка м. Києва:

- Представьте что, мы на одном этаже - мы не слышали ни взрыва, ни выбуха, ничего. Ттолько вышла и услышала дым, и все.

У міліції факт убивства підтвердили, але поки що жодних коментарів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.