Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Херсона намагався налагодити сутенерський бізнес у Києві

14 жовтня 2010, 15:54
Дата ефіру/події: Четвер, 14 жовтня 15:54

На чужому горі свого щастя не побудуєш. Так і двадцятисемирічному сутенерові з Херсона не вдалося нажитися на повіях. Молодика затримали ще до того, як він устиг налагодити свій бізнес.

Придбати трьох дівчат вирішив 27-річний Ігор, щоправда, одружуватися із жодною з них він наміру не мав. Плани у хлопця були інші. Спритник вирішив завдяки красуням забезпечити собі заможне життя.

Євген Клеван, старший оперуповноважений управління ГУ МВС України в Луганській області:

- На интернет-сайте находил девушек с более-менее красивой внешностью, которым писал письма и предлагал непосредственно работу в городе Киеве по предоставлению секс-услуг.

Ігор і справді шукав в Інтернеті дівчат легкої поведінки. Троє луганчанок, одна з яких неповнолітня, пристали на пропозицію сутенера. Адже в Києві молодик пообіцяв їм добрі умови: окрему квартиру, послуги водія і непогану оплату інтим-послуг.

Затримана:

- Он сказал, что сначала 600 гривен, а потом уже другие суммы. Можете, говорит сами называть, пятьдесят на пятьдесят.

- То есть, половина ему?

- Да, ему.

Від дівчат хлопець багато не вимагав: попрацювала, половину суми віддала, роби, що хочеш. Інших умов не було.

Затримана:

- Он говорил: обычный секс, все в презервативе, а там уже по желанию, можно анальный, можно без анального. А на счет медосмотра - сказал, хотите - проходите, хотите - не проходите. Требований вообще не было.

Правоохоронці стежили за Ігорем тривалий час. Схопити вирішили на гарячому. Коли сутенер разом зі своєю робочою силою їхав до столиці.

Молодикові тепер можна не перейматися: чужим коштом йому таки вдасться пожити, щоправда, за ґратами. Там і їжа, і мешкання дармові. Адже загрожує сутенерові кілька років ув'язнення. А жриць кохання після виховних розмов правоохоронці відпустили. Утім, дівчата хочуть залишитися працювати у столиці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.