Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині мати з двома знайомими розбещувала 6-річну доньку

18 жовтня 2010, 11:45
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 жовтня 11:45

На Луганщині молода матуся змушувала свою 6-річну донечку до сексу зі знайомими. Після останньої такої зустрічі дитина втекла з дому.

До Стаханова 23-річна луганчанка повернулася після ув’язнення. Одразу забрала з дитячого будинку свою шестирічну доньку. Матусиної ласки вистачило лише на чотири місяця. Далі почалося щось страшне.

Сергій Печерських, керівник відділу Стаханівського МВ міліції:

- Она начала злоупотреблять спиртными напитками. Вела антиобщественный способ жизни, и вообще перестала заниматься воспитанием дочери.

Якось жінка залишила донечку споглядати за своїми сексуальними втіхами з чоловіками. Потім - більше. Змусила дитину до сексу з двома своїми коханцями.

Сергій Печерських, керівник відділу Стаханівського МВ міліції:

- Мать со своими двумя мужчинами после распития спиртных напитков, угрожая физической расправой, заставила удовлетворять интимную похоть этих двух мужчин.

Шоковане дівча після цього втекло з дому. Правоохоронці підібрали перелякану дитину на вулиці, й відвезли до притулку.

Тетяна Фурцева, завідувачка Стахінівського притулку для неповнолітніх:

- Девочка пошла ночью, куда глаза глядят. Ночевала на лавочке. Ребенок был полураздет. Т.е., она была в шортиках и до пояса была раздета девочка.

Після спілкування з дитиною нажахані її розповіддю вихователі негайно зателефонували міліціянтам. Ті одразу затримали матір-збоченку і двох педофілів. Порушили проти трійці кримінальну справу. За такі сексуальні втіхи їм загрожує 12 років ув’язнення. Дівчинку ж із притулку повернуть до дитячого будинку. Поки з дитиною працюють психологи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.