Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві місцевий хлопець пограбував велелюбного іноземця

19 жовтня 2010, 11:04
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 жовтня 11:04

Пограбування з пікантним присмаком - у Києві. Місцевий хлопчина, як липку, обібрав старшого іноземця. Все сталося після того, як чоловік спробував залицятися до парубка.

Сімнадцятирічний Дмитро знає, хто такі геї, тож у новому знайомому Валдисі одразу помітив щось жіночне. Та це парубка не відлякувало. Головне, що новий друг щедро пригощав його випивкою. Хлопчина не запідозрив лихого й тоді, як чоловік запросив його в гості.

Сергій Гусаревич, слідчий ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- На пропозицію громадянина Литви вони направилися до тимчасового його помешкання з метою розпиття спиртних напоїв та спілкування між собою.

Уже у квартирі українець помітив непристойні натяки іноземця. Парубок запанікував. Литовець надто не наполягав і вирішили просто пиячити. Доки господар не відключився.

Дмитро, підозрюваний:

- Он угощал выпивкой, говорил, что у него есть деньги. Он заснул - и я его обокрал.

Сергій Гусаревич, слідчий ЛВ міліції на станції "Київ-Пасажирський":

- Він направився до вокзалу до камер схову, де повідомив касиру неправдиву інформацію про брата з Литви, отримав вільний доступ і забрав кошти - 2 тисячі євро та 1,5 гривень.

Щасливий молодик поїхав додому, до селища Коцюбинського. А наступного дня на вокзал приїхав Валдис і вжахнувся.

Валдис, постраждалий:

- Я заплакал, расстроился, подошел к ней, а она говорит, что приходил брат, забрал вещи. Предлагала деньги, 400 гривен, чтобы не потерять работу.

Доки вирахували крадія, громадянинові Литви довелося з тиждень гостювати на київському вокзалі. Тепер отримав надію повернутися на батьківщину, а його горе-знайомий відповідатиме за законом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.