Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині дружина побила вагітну коханку чоловіка

22 жовтня 2010, 09:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 жовтня 09:37

Любовний клубок намагаються розплутати міліціянти на Київщині. В одному з ресторанів жінка заскочила свого чоловіка з коханкою і так відлупцювала суперницю, що та потрапила на лікарняне ліжко. Побита виявилася вагітною і втратила дитину - з того й почався гучний скандал.

Леся, постраждала:

- Ми дуже давно з ним спілкувалися.

- Він збирався піти з сім’ї?

- Так. Коли я завагітніла, з ним радилася. Він сказав, що буде писати заяву на розлучення.

Півроку Леся приховувала стосунки з одруженим чоловіком. Наприкінці літа завагітніла. І перед коханим постало питання, в якій родині лишатися. Поки вирішував, про коханку довідалася дружина. Заскочила парочку за романтичним обідом.

Жанна, свідок:

- Я підійшла до них. Я працівник ресторану. Підійшла до них поговорити. Тут прийшли три женщини і два чоловіка, і начали бити іменно Лесю. Охоронець підійшов, сказав, щоби покинули територію ці женщини.

Одна з нападниць - обдурена дружина, розбила фужер об голову власного чоловіка. Потім накинулася на конкурентку.

Жанна, свідок:

- Вона взяла камінь. Чи вона прийшла з ним. Вона її по голові вдарила.

- А далі?

- Руками і ногами били. Вона лежала, я не могла нічого зробити. Вона була вся в крові, сосотояние було поганим.

Леся, постраждала:

- Вони знали, що я вагітна. Били на території ресторану "У Саши". Спеціально били ногами по животі, щоби був викидиш. Повалили на праву сторону, повалили на спину, і ногами били по животу. І в історії хвороби написано, що в мене внутрішня кровотеча.

Після побиття Леся потрапила до лікарні. Медики одразу сповістили міліцію. Але ніхто не приїхав.

Леся, постраждала:

- Від центральної лікарні поступила заява до дільничного, що був виклик. Він не відреагував і не приїхав. На третій день я наняла машину, і вся побита приїхала до дільничного, написала заяву. Впродовж 10 днів до мене ніхто не з’являвся, і ніякі слідчі дії не проводилися.

Рідні постраждалої вважають: кривдницю намагаються "відмазати". Попри те, що вона зламала Лесі шийного хребця, та через численні побої в неї стався викидень, кримінальної справи досі не порушили. Дільничний інспектор розповів, що жінки чубилися й раніше.

Юрій Примак, дільничний інспектор Бородянського РВ міліції:

- Не можуть поділити одного громадянина, Юрія. Між ними на ґрунті ревнощів виникли неприязні стосунки, і жінка підловила їх в ресторані. Там, єстєственно, нанесла тілесні ушкодження любовниці його.

Дільничний запевнив, що нікого вигороджувати не збирається, просто не встигає зібрати свідчення. Скаржиться на брак часу. Разом із тим запевнив: чинитиме згідно з законом.

Юрій Примак, дільничний інспектор Бородянського РВ міліції:

- Я не встигаю, я один на Бородянку - це 17 тисяч населення, забагато. Будемо вирішувати по експертизі, я вже першоначальну назначив по довідці, але потрібна вся документація, рентгенівські знімки.

Кривдниця Лесі відмовилася спілкуватися із журналістами. Сказала, говоритиме в суді. Її чоловік також побоявся афішувати своє подвійне життя. А про бійку знайомим розповідає так: був тоді дуже п'яний і нічого не пам'ятає.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ето не любов ето посто магия!!!!
ведьм когдато сжыгали
все мы ходим под богом и будем отвечать за свои поступки
рррррр 24.10.2010, 14:32 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.