Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині у пожежі загинули двоє дітей 2-х і 3-х років

22 жовтня 2010, 09:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 жовтня 09:50

На Луганщині дитячі життя забрав вогонь. Дворічний хлопчик і на рік старша дівчинка бавилися сірниками.

Пожежа в будинку у місті Красному Лучі сталася опівдні. Першими на сполох забили сусіди, коли побачили густий дим. Вони знали, що там були двоє дітей - двох та трьох років.

Людмила Новак, свідок:

- Я вішла - хотіла штукатурить. Гляжу - с чердака идет дим. Глянула - окна черные. Говорю: у них пожар. Я ото давай пожарную вызывать. Така кричит: "Не надо пожарную визивать".

Коли на місце прибули рятувальники, обох дітей на повітря вже виніс дільничний міліціянт. Хлопчика - вже без ознак життя. Дівчинці ж спробували робити непрямий масаж серця.

Попри відсутність пульсу в дитини, спочатку рятувальники, а згодом і лікарі "швидкої" намагались врятувати її життя. Втім, марно. Причину ж трагедії з’ясували, коли загасили вогонь.

Ігор Мороз, помічник керівника Краснолуцького МВ МНС:

- Пожар произошел в детской комнате. По предварительной версии, это шалость с огнем. На месте пожара были обнаружены рассыпанные спички.

Згодом з’ясували: дітей часто залишали самих. Сусіди не раз говорили матері, що це небезпечно. І навіть пропонували з ними посидіти. Однак та відмовлялася.

Олексій Колібабчук, перший заступник керівника ГУ МНС в Луганській області:

- С начала года огонь уже погубил 4-х детей. Печальная статистика лишний раз подтверждает: пока в нас не будет выработан рефлекс внимательности и осторожности, огонь будет делать свое черное дело.

За фактом загибелі малечі на пожежі прокуратура розпочала перевірку. Рятувальники ж відзначили, що за останні 5 років у пожежах на Луганщині загинуло майже тридцятеро дітей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.