Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сімферополі бездомні ревнивці вбили суперника

22 жовтня 2010, 10:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 жовтня 10:46

Ревнощі стали причиною вбивства і в Сімферополі. Трагедія сталася на кладовищі в компанії безпритульних.

До міліції зателефонували: на цвинтарі в передмісті Сімферополя під час бійки вбили людину. Уже за кілька годин оперативники з'ясували картину злочину. Двоє волоцюг частувалися алкоголем у компанії представниці прекрасної статі. Безхатченка, який приєднався до чаркування пізніше, приревнували до своєї супутниці.

Юрій Уманський, керівник Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Приревновавши к этой женщине, два ранее судимых начали его избивать, избивали минут 10-15.

Наріман Сеітджелілов, в.о. керівника відділення Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Наносились удары руками, ногами в область тела, головы.

Коли суперник затих, волоцюги пішли геть, анітрохи не турбуючись про долю побитого товариша. Побачили за кілька днів. На тому ж місці, де його покинули.

Юрій Уманський, керівник Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Через 3 дня, с их слов, они пришли, нашли это тело уже холодным. Ничего другого не придумали, как взяли его закопали, там же на кладбище.

Наріман Сеітджелілов, в.о. керівника відділення Залізничного РВ міліції м. Сімферополя:

- Преступники с целью скрыть следы преступления, которое они совершили, в темное время суток принесли сюда, откопали яму, в которую (вот покрывало, в котором они переносили непосредственно) в этом покрывале, обмотав его сверху куртками, чтобы скрыть запахи, присыпали его где-то на расстоянии в среднем 40-50 см всего лишь.

Детективи знайшли місце, де вбивці закопали труп. Тіло було загорнуте в ганчір’я і паперові плакати. І вже за кілька годин міліціянти затримали підозрюваних. Для волоцюг це стало несподіванкою. Вони були впевнені, що заховали кінці у воду. Тепер безхатченки за ґратами. Про вільне життя їм доведеться забути на кільканадцять років. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.