Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 26 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі медсестра знайшла немовля в сміттєвому баку

26 жовтня 2010, 15:09
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 жовтня 15:09

В Запоріжжі врятували немовля. Мати викинула його на смітник. Та хлопчика з необрізаним пуповинням, що ще дихав, знайшла медсестра.

О пів на восьму вечора медсестра цієї лікарні виносила сміття. У контейнері зверху лежав поліетиленовий мішок під побутові відходи. У ньому щось ворухнулося. Розгорнувши пакет, жінка побачила немовля. Хлопчик із необрізаним пуповинням, утім, без видимих травм. Крихітку одразу шпиталювали, в неї було велике переохолодження.

Галина Леппер, лікар-анестезіолог:

- 35, 5 температура тела - это для новорожденного и недоношенного, это может быть достаточно критическая температура.

За добу, кажуть медики, дитина трохи "ожила". Щоправда, попереду - ще багато обстежень. Правоохоронці ж шукають матір хлопчика. Кажуть, уже перевірили пацієнток лікарні, біля якої знайшли щойно народженого. Та цього дня пологів не було.

Руслан Грипась, керівник сектору Орджонікідзівського РВ міліції м. Запоріжжя:

- Умысел мы сможем установить тогда, когда будет задержана, или хотя бы найдена мать, и мы ей уже зададим вопрос, с какой целью она это совершила.

За фактом події порушено кримінальну справу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.