Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали педофіла, який розбещував хлопчиків

27 жовтня 2010, 16:09
Дата ефіру/події: Середа, 27 жовтня 16:09

У Криму колишній тюряжник ледь не зґвалтував 10-річну дівчинку. Школярці вдалося втекти від збоченця. Правоохоронці його вже допитують. Затримали педофіла й у Львові. Чоловік розбещував хлопчиків.

Про збоченця, який розбестив хлопчиків, міліціянтів повідомили батьки.

Ігор Іващин, керівник відділу Залізничного РВ міліції м. Львова:

- В першій годині ночі в Залізничний райвідділ звернулись батьки двох малолітніх дітей, одному з яких 9 років, іншому - 12 років, хлопців, із заявою про те, що невідома особа за місцем проживання вчинила розпусні дії відносно неповнолітніх дітей.

Уже вдосвіта чоловіка затримали. Він розповів: з хлопчаками познайомився на вулиці. Неподалік своєї оселі.

Володимир, затриманий:

- Я їм сказав, на що треба погодитись, щоб заробити гроші. Я їм пообіцяв по тисячі, по п’ятсот гривень. Вони погодились.

Чоловік запросив дітей до себе, завів до кімнати і сказав лягти на ліжко. А сам пішов, начебто, телефонувати приятелеві, який мав прийти і подивитися на роздягнених дітей.

Володимир, затриманий:

- Я так як би подзвонив з мобільного і сказав, що він через 10 хвилин в мене буде. Що вони мають де лежати, накрити голову і наполовину штани мають скинути. Тим самим обманув. Вони погодилися. Ніякий хлопець не мав приїхати. На самому ділі то був я. Прийшов. Подивися, Помацав їх. То було хвилин п'ять. Після чого я зробив так, наче він вже пішов. Здалека їм крикнув: все, вставайте.

Чоловік попросив дітей затриматися в нього ще трохи.

Володимир, затриманий:

- Я сказав, що той хлопець пішов гроші міняти, так якби обмінювати долари. Вони почекали хвилин десять-п’ятнадцять. В цілому це вже пізня година була, що вже так як би батьки їх чекають вдома. Почав нервуватись старший. Там старшому 12 років, почав плакати вже.

Збоченець відпустив дітей додому, вони одразу все розповіли рідним. Шоковані батьки зателефонували міліціянтам. Правоохоронці підозрюють: чоловік розважався так не вперше. Проти нього вже порушили кримінальну справу за розбещення неповнолітніх.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
That saves me. Thanks for being so sesnible!
Latoya 01.07.2011, 17:24 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.