Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому Розі в поїзді заарештований 34-річний наркокур'єр

28 жовтня 2010, 14:10
Дата ефіру/події: Четвер, 28 жовтня 14:10

До п’яти років ув’язнення з конфіскацією майна засудили наркокур’єра у Кривому розі. Чоловіка спіймали на гарячому - з двома кілограмами конопель.

Тридцятичотирирічного чоловіка затримали у вагоні потяга. У далеку дорогу він прихопив із собою конопель. Зілля спритник майстерно сховав. Розфасував у пакети й запхав під підкладку куртки.

Ігор Воловик, керівник прес-служби УСБУ у Дніпропетровській області:

- Під час особистого огляду в сховищі під підкладкою куртки працівники СБУ спільно з міліцією виявили 10 пакетів марихуани. Усього близько двох з половиною кілограм. Загальна вартість - 12 тисяч гривень.

Правоохоронцям чоловік одразу зізнався, що наркотики не його. Він лише погодився перевезти зілля. У місці призначення мав просто передати куртку певній людині.

Затриманий:

- Вы везли это в Курск?

- Да.

- Должны были там передать?

- Да.

- Что вам за это пообещали?

- 2 тысячи гривен.

- Потом что?

- Назад еду.

Окрім наркотиків у спритника знайшли фальшивого українського паспорта. За його допомоги чоловік хотів забезпечити собі алібі. Та виконати місію йому не вдалося. За контрабанду й підробляння документів кур’єра засудили до п’яти з половиною років ув’язнення. Ще й конфіскували його майно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.