Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали сутенершу vip-повій

28 жовтня 2010, 15:48
Дата ефіру/події: Четвер, 28 жовтня 15:48

Погрожував розправою і змусив стати повією. В Одесі затримали чоловіка, який присилував дівчину до проституції. А у Львові спіймали повій - дипломованих філологів. Їх стати нічними метеликами ніхто не змушував. Вони добровільно змінили фах учителя на найдавнішу професію.

Затримали повій в одній із саун Львова. Того вечора на зустріч із клієнтами приїхали двоє дівчат.

Олександр Чилімов, керівник сектору ГУ МВС України у Львівській області:

- Давно таких дівчат не затримували. Випадково нам попали vip-дівчата. Прийшла інформація, ми перевірили, виявилось, що дівчата брали 200 доларів за годину.

Нічними метеликами виявилися випускниці філологічного факультету одного з університетів Львова. Та працювати за фахом не забажали. Обрали іншу професію. Організацію інтим-відпочинку для чоловіків узялася одна з приятельок.

Олександр Чилімов, керівник сектору ГУ МВС України у Львівській області:

- На свій номер вона приймала замовлення, віддзвонювала дівчатам. З 200 доларів 50 віддавали їй. За те, що вона подзвонила, скинула їй замовлення і вона приїхала в сауну.

Проти сутенерки вже порушили кримінальну справу. Міліціянти розповідають: повії такого рівня - в них нечасті гості, дбають про свою безпеку. Чого не скажеш про краль, що стоять на автошляхах. Цих красунь затримали на трасі поблизу цвинтаря. Ловлять клієнтів тут уже кілька років.

Леся, затримана:

- Що ти там робила?

- Стояла. Говорила по телефону. Займаюсь проституцією. Давно, 3 роки.

- А не страшно?

- Є страх.

- Чому?

- Всякі ідіоти бувають.

Надія, затримана:

- Давно займаєшся?

- Три роки. Сама по собі.

- Коли виходиш?

- Півдванадцятої, перша, друга. До години третьої-четвертої працюю. Тільки вдень - Швейне тернопільське.

На трасі повії заробляють значно менше - в межах ста гривень за годину. А ризик - більший. Проте, з відділку знову йдуть на панель.

Олександр Чилімов, керівник сектору ГУ МВС України у Львівській області:

- Фактично, кримінальної відповідальності немає, є тільки адміністративне правопорушення. Складається протокол, адмінкомісія викликає і складає штраф. Там від 71 гривні мінімально. Фактично, виписують 141 гривню, 200 гривень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.