Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині чоловік зарізав свою невірну кохану

3 листопада 2010, 11:11
Дата ефіру/події: Середа, 3 листопада 11:11

Нерозділене кохання з трагічним наслідком "сталося" й у селі Вербці на Хмельниччині. Там молодик убив свою кохану, бо вона знайшла собі іншого кавалера. Такої образи колишній обранець не стерпів і, люто ревнуючи, вирушив до невірної з ножем.

Спочатку прийшов із квітами; божиться - молодицю кохав.

Затриманий:

- Ну, купив квіти, приніс, хотів помиритися, її не було дома, була тільки мама. Мама сказала, більше не ходи, вона, тіпа, там, на роботі. Я подзвонив до друга, її на роботі не було вообще.

Палке кохання й далекоглядні плани на майбутнє. Так починалися стосунки 29-річної жінки і 27-річного чоловіка. Зустрічалися, мріяли про сім'ю і навіть уже спільний побут налаштували. Та ненадовго. Сварка по сварці і розійшлися. Невдовзі молодиця почала налагоджувати особисте життя з іншим кавалером. Покинутий чоловік миритися з цим не бажав - замовив величезного букета троянд і рушив до коханої.

Затриманий:

- Ну, я чекав. Я лишив квіти і сказав, щоб передали, а потом лишився сам чекати, коли вона приїде. Я побачив, що вона приїхала з своїм любовніком.

Тієї миті молодика переповнила люта ненависть. Помчав до своєї орендованої квартири, кинув букета, схопив ножа, і вже опівночі подався до будинку жіночки з єдиним наміром - убити. Колишній коханець ускочив до кімнати через вікно й дістав лезо. На крики прибігла мати, але нападник устиг завдати одинадцять ударів.

Олександр Завадський, керівник Кам'янець-Подільського РВ міліції:

- Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що співмешканець на очах матері своєї співмешканки наніс останній близько 11 колото-різаних ран, від яких потерпіла померла. Зловмисник з місця події втік.

Розшукали втікача за три дні, аж у Вінницькій області. Причаїтися й перечекати він вирішив у своєї сестри. Був переконаний - не знайдуть. Та помилився. Тож доведеться повертатися до в'язниці. За своє життя молодик устиг побувати за ґратами вже тричі - за крадіжки й пограбування. Тепер його посадовлять за вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.