Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині у відповідь на інтимну пропозицію хлопець убив пенсіонера

3 листопада 2010, 13:15
Дата ефіру/події: Середа, 3 листопада 13:15

Непристойна пропозиція. На Волині спроба чоловіка нетрадиційної орієнтації запропонувати інтим іншому, обернулась для гея побиттям та смертю. Не знав бідолаха, що об'єкт, якому він довірився, бувалий тюряжник. Тож до одностатевих стосунків ставився вкрай підозріло. Тільки-но почув із вуст співпляшника слово "секс", проломив йому голову.

Скалічене тіло пенсіонера перехожі надибали вночі. Труп лежав посеред шкільного подвір'я. Гроші були при ньому, одяг - теж у порядку. Чого не скажеш про обличчя старого - убивця перетворив його на криваве місиво. Зарадити травмам лікарі "швидкої", що прибули на виклик, були безсилі. Тож до справи взялися слідчі.

Анатолій Трофимов, керівник Нововолинського МВ міліції:

- При розтині тіла даного чоловіка було встановлено, що смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми. Також при огляді місця події, коли ми оглядали труп, був відбиток взуття на обличчі даного чоловіка. Протягом доби працівниками карного розшуку за рахунок того сліда взуття була встановлена особа.

Підозрюваним виявився 29-річний місцевий мешканець із репутацією п'яниці і крадія з неврівноваженою психікою. Розповів: із загиблим познайомився випадково - обидва йшли з вечірок. Слово за слово - і обоє захмелілих чоловіків вирішили "зашліфувати" п'яну дружбу пивом.

Анатолій Трофимов, керівник Нововолинського МВ міліції:

- Вони ще далі йшли, спільно вживати спиртні напої. І під час ходьби той каже: "Я тобі можу надати сексуальні послуги". Той каже: "Ти що?  Я був на зоні, і не користувався цим всім. А ти мене зараз…" От так злість, і так сталося…

Аби спровадити на той світ 64-річного діда, парубкові вистачило трьох ударів. Двома він повалив його на землю, а коли той підводився, ногою поцілив старому в голову. Як наслідок - черепно-мозкова травма та крововилив. Коли ж побачив, як жертва корчиться в муках, дав драпака.

Сергій, затриманий:

- Та не було мотиву. Воно автоматично якось так вийшло, по дурості.

- Ви маєте сім'ю?

- Я не жонатий. Мав 13-го числа розписуватися, бо у мене девушка вагітна…

Та побачити свою кохану Сергієві вдасться нескоро. За статтею, яку йому інкримінують, за ґрати він сяде, щонайменше, років на вісім. У біографії хлопця таке кримінальне "відрядження" дебютним не буде: за своє життя в місцях позбавлення волі він встиг побувати вже тричі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.