Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині педофіл глумився над своїм 8-річним пасинком

3 листопада 2010, 14:32
Дата ефіру/події: Середа, 3 листопада 14:32

На Луганщині спіймали педофіла. Щоби поквитатися за завдані в дитинстві знущання, 27-річний збоченець взявся за сексуальне виховання свого неповнолітнього пасерба. Та глумився виродок не довго - розпусна наука скоро довела до буцегарні.

Під вечір тридцятирічна Оксана зібралася до сільмагу. Щоби догодити співмешканцеві, мала купити пляшку горілки та щось із закуски. Коли за годину повернулася - коханий голосно хропів на ліжку. У чолов’яги було спущене спіднє, а поряд рюмсав її восьмирічний синок.

Мати постраждалого:

- Заставлял его заниматься с ним оральным сексом.

Налякана мати розштовхала п’яного, як чіп, коханця, а той пробурчав, що нічого такого не було. Про те, що насправді сталося, довідалася від чотирирічного сина, що став свідком таткового "виховання" старшого братика. Жінка вигороджувати педофіла не стала і повідомила про все міліціянтів.

Постраждалий:

- Папка п'яний прийшов. Мамка пішла в магазин по молоко, а він сказав мені (на ухо каже) і я начав це дєлать. А коли мама пішла, він почав опять заставлять дєлать і делать.

Зізнання постраждалого хлопчика збоченець підтвердив на першому ж допиті. Розповів, як у дитинстві сам потерпав від домагань батька-п’яниці. Мовляв, таким чином поквитався з минулим.

Андрій Шадлер, керівник Сватівського РВ міліції:

- Он нам пояснил, что его сподвигло состояние алкогольного опьянения, и он перестал контролировать свои действия. Гражданка, мать детей, отсутсвовала, поэтому он решил воспользоваться детьми.

Підозрюваний:

- Мене перемкнуло, я зайшов, нічого такого не було. Я показав, як мені він колись дэлав, і тут Наташка зайшла.

Однак правоохоронці у версію про алкогольне затьмарення не вірять. За словами постраждалого, щораз, коли вдома не було матері, п'яний вітчим чіплявся до нього. А щоби малий не пробалакався, погрожував йому і трьом іншим братам і сестрам. Нині діти в лікарні. В усіх діагностували затримку фізичного розвитку, виснаження через постійне недоїдання та хронічну застуду. Додому вони вже не повернуться - після одужання всіх передадуть до інтернату.

Андрій Шадлер, керівник Сватівського РВ міліції:

- Были опрошены соседи, которые подтверждают, что данная семья является неблагополучной, ведут антисоциальный образ жизни, и данная ситуация назрела, исходя из соц. статуса семьи.

А проти педофіла вже порушили кримінальну справу. Попри розкаяння і крокодилячі сльози на нього тепер чекає відоме всім збоченцям тюремне виховання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.