Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік убив коханку під час близькості

4 листопада 2010, 14:33
Дата ефіру/події: Четвер, 4 листопада 14:33

Чотирнадцять років в'язниці присудили охоронцеві столичного супермаркету, що навесні вбив касирку з того ж магазину. Злочинець помічав на колезі дорогі прикраси, тож вирішив її пограбувати. Вдерся до оселі, коли та спала, задушив і обібрав. Жінку позбавив життя і мешканець Миколаївщини. Він розтрощив їй голову цеглиною просто під час сексу!

Двоповерховий недозведений пологовий будинок селища Врадіївки. Тут мали приходити на світ нові життя, а став могилою для 30-річної місцевої мешканки. На тіло жінки міліціянти натрапили випадково - шукали наркоманів, виявили трупа.

Правоохоронець:

- При проведении мероприятий по установлению лиц, употребляющих наркотические вещества, при осмотре данного здания был обнаружен труп женщины с разбитой головой. То есть, было видно, что она пролежала длительное время, и труп был спрятан, прикрыт ветками деревьев.

Напівоголена, з численними ушкодженнями і слідами крові. Тіло пролежало тиждень, але експерт безпомилково називає причину смерті.

Сергій Безпалько, заступник керівника Врадіївського РВ міліції:

- Експерт дав зразу заключення, що смерть даної жінки наступила в результаті удару тупим предметом по голові.

Жінку впізнали. Швидко з'ясовували, що і з ким робила молодиця в недобудові.

Володимир Синицький, заступник керівника Врадіївського РВ міліції:

- Дана громадянка зі своїми знайомими жителями даного селища розпивали спиртні напої на даній постройці, потім в ході розпивання спиртних напоїв у них получилося з одним із цієї компанії, можно сказати, неприязні відносини, після чого все це і сталося.

Невдовзі міліціянти знаходять і підозрюваного. Він зізнався: сподівався, що не дізнаються, тож і не ховався. Вбивати не хотів, випадково в одному товаристві з жінкою познайомився. Вона спочатку навіть не зважала на хлопця, а коли добряче хильнули, навіть на близькість погодилася.

Затриманий:

- Ну, знайомства дуже хорошого не вийшло, тому що вона до мене вообще ніяких вніманій. Ну, а дальше з друзями, коли вже пили водку, получається, тоді вже ми познакомилися.

Коли горілчані брати розійшлися, парочка лишилася в будівлі. Та під час сексу виник конфлікт.

Затриманий:

- Ну, конфлікт почався з того, що я поняв, що вона хотіла заявити на мене заяву в міліцію.

- Зачем?

- Типа за изнасилование, хоть вона сама, получается, мне и дала. Я с горяча два раза вдарив камнем в голову.

Спростувати чи підтвердити заяви юнака нікому. Справжню картину кривавої драми тепер вимальовуватимуть слідчі. Та в будь-якому разі парубок відповідатиме за навмисне вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.