Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молода киянка півтора року проти своєї волі торгувала наркотиками

5 листопада 2010, 11:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 листопада 11:43

В рабстві у ворожки. Молода мешканка Києва півтора року торгувала наркотиками. Не зі своєї волі: дівчина якось прийшла до провидиці за порадою - і потрапила в гіпнотичний полон.

Об’яву про послуги гадалки та провидиці Лани молодиця побачила біля столичної вулиці Щербакова. Вирішила звернутися до ворожки за допомогою: були проблеми на роботі, та ще й хлопець покинув. Гадалка одразу виявила причину нещастя.

Віка, постраждала:

- Она мне сказала, что у меня порча. И если я ее не сниму до Пасхи, то могу умереть, или покончу жизнь самоубийством.

За свої послуги провидиця попросила грошей. Та згодом виявилося, що одним сеансом не обійтися - потрібна постійна профілактика.

Віка, постраждала:

- Она попросила у меня денег: сначала 5 тысяч, потом 14. Чтобы я привезла. Я заняла на работе, потом через время она сказала, что надо еще. Она мне может дать в долг.

За кілька сеансів Вікторія стала сама не своя. Слово провидиці для неї було законом, і не підлягало жодному сумніву. Циганка повністю контролювала дівчину, а борг за постійну магічну допомогу все зростав. Тож ворожка запропонувала його відпрацювати. Доручила продавати наркотики.

Оперативний співробітник Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Брала ее с собой, передавала кокаин. Та ходила, продавала по указанию цыганки, в принципе, не осознавая, что она делает.

Постраждала:

- Она сказала, что вот у нее есть такое предложение, что я буду своим друзьям предлагать. Тем самым она будет списывать долг.

-  Какие наркотики ты брала?

- Кокаин.

За півтора року наркоторгівлі дівчина заробила для циганки близько двадцяти тисяч доларів. Та на цьому провидиця не зупинилася. Дівчину з гіпнотичного рабства вдалося вирвати тільки правоохоронцям.

Оперативний співробітник Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Девушка находится в очень сильном психологическом неуравновешенном состоянии. Практически подавлена воля. Не осознает, куда она попала, что она делала.

Циганку разом із дівчиною затримали на гарячому. Молодиця міліціянтам у всьому зізналася. Ворожка ж усе заперечує.

Лана, затримана:

- Вот то, что вы просто лепите на меня. Это ж не хорошо.

- Ну, так задержанная даёт на тебя показания, что ты ей снимала порчу, и за это брала деньги.

- Это не правда.

Проти ворожки міліціянти порушили карну справу. Правоохоронці підозрюють, що на її карбі може бути не один злочин і десятки ошуканих людей. Тож якщо ви впізнали провидицю Лану з вулиці Щербакова і стали її жертвою, або ж маєте інформацію про її кримінальне життя, впевнено телефонуйте до міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.