Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали гвалтівника, який нападав на самотніх дівчат рано вранці

5 листопада 2010, 13:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 листопада 13:37

Ґвалтівника впіймали у Львові. Чоловік обирав жертв серед поодиноких дівчат, що під ранок поверталися з нічних клубів. Нині відомо, принаймні, про трьох жертв збоченця.

Зловмисник щоразу діяв за перевіреною схемою. Над ранок приходив під нічний клуб, обирав дівчину, потім йшов за нею слідом, чекаючи слушної миті. Нападав ззаду, і, погрожуючи ножем, затягував у провулок.

Одна з постраждалих, а їх було, щонайменше, троє, згодилася розповісти про свою зустріч із ґвалтівником.

Олена, постраждала:

- Верталась з клубу, на жаль, пішки, в 4 годині ранку. Він мене схопив, під ребра вдарив, завів в закаулок. За волосся постійно тримав. З криками: "Я тебе зараз вб’ю, трепанацію черепа тобі зроблю, всьо, щоб ти не вижила".

Чоловік переконав дівчину не пручатись. Сказав, що він психічно хворий, а отже неосудний. Тому може зробити з нею все, що завгодно.

Олена, постраждала:

- Що він психічно хворий, що йому і так на все все рівно.

Після зґвалтування чоловік забрав у дівчини всі гроші. Ще одне полювання стало для збоченця останнім. Постраждала одразу ж звернулась до міліції, і за кілька годин злочинця затримали.

Андрій, затриманий:

- За що вас затримали, чому ви тут?

- З вашої сторони це провокаційне питання.

- Кажуть, ви ґвалтували жінок. Це правда?

- Перший раз чую. Не чув про це.

Сорокарічний Андрій - мешканець Львова. У поле зору правоохоронців потрапляє вже не вперше.

Роман Рибицький, заступник керівника Львівського МУ міліції:

- Затриманий - особа, яка тричі притягалась до кримінальної відповідальності, за різного роду злочини. Це і незаконне зберігання зброї, і розбійний напад, і крадіжка.

Нині правоохоронцям відомо про трьох жертв ґвалтівника. Та оперативники підозрюють: чоловік полював на жінок впродовж півроку.

Роман Рибицький, заступник керівника Львівського МУ міліції:

- Можливо, нам вдасться встановити інших потерпілих, і, можливо, цей період часу стане набагато більшим. Поки що ми ведемо розмову, що це відбувалось протягом останніх шести місяців. Можливо, цей період буде набагато ширший. Я все ж таки надіюсь, що ці львів'янки, які стали жертвами цієї особи, цього зловмисника,  побачивши цей сюжет, відкликнуться і звернуться в правоохоронні органи із заявою.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.