Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік застрелив свого суперника з рушниці

5 листопада 2010, 13:57
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 листопада 13:57

Мешканка Луганщини вбила свого чоловіка через його сексуальні фантазії. Жінка каже, не витримала принижень, адже пенсіонер знущався з неї як фізично, так і морально. І любовна драма сталася на Миколаївщині: там чоловік упіймав на зраді свою дівчину й убив її нового кавалера.

Олег, затриманий:

- Я уверен, что этот козел получил то, что заслуживал. Долго это длиться не могло. Это в любом случае случилось бы. Хорошо бы всех так наказывали, кто этого заслуживает.

За такі переконання Олег може отримати до 15-ти років тюрми. Його звинувачують у навмисному вбивстві. Чоловік застрелив з мисливської рушниці коханця своєї колишньої дівчини. Олег та Галина зустрічалися не один рік. Між ними були серйозні стосунки. Та якось дівчина зустріла іншого. І закохалася.

Олег Чорноморець, керівник Вознесенського МВ міліції:

- Мотив - из ревности, который созревал давно. На протяжении порядка 10-15 лет. И в один прекрасный момент он нашел выход вот таким вот образом - лишением жизни.

Образу Олег виношував десять років. А коли випадково зустрів свою колишню пасію, давні почуття взяли гору над розумом. Вночі чоловік прихопив з дому мисливську рушницю та пішов у гості.

Олег, затриманий:

- Я зашел в дверь. Темно было в комнате. Я присветил. В зажигалке фонарик был. Я присветил и выстрелил. Я ничего не знаю, я развернулся и ушел.

Артем Остапенко, керівник сектору УМВС України в Миколаївській області:

- Выстрелы производились с расстояния 3 метров. Первый выстрел пришелся в грудную часть потерпевшего. А второй в шейные мягкие ткани.

Олег холоднокровно застрелив коханця своєї колишньої, коли той спав поруч з жінкою. Перелякана Галина в темряві убивці не розгледіла. Його шукали кілька місяців. Та довго ховатися від правосуддя не вдалося. Чоловіка затримали, й у відділку той зізнався у вбивстві.

Олег, затриманий:

- Я бы этого козла еще бы раньше убил. Но терпел. Просто эта девушка нравилась мне очень. Вот бывает же ж такое в жизни, что нравятся.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.