Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську дівчина з іграшковим пістолетом пограбувала продавщицю

8 листопада 2010, 12:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 листопада 12:37

З іграшковим пістолетом грабувала магазин 22-річна луганка. Дівчина так увійшла в раж, що за день вирішила повторити злочин. І знову пішла до тієї самої продавчині.

Наталя салон мобільного зв'язку в центрі Луганська відвідувала часто. Спочатку там купила собі телефон. Згодом заходила поповнювати рахунок. Так і потоваришували з продавчинею. Того дня зайшла погомоніти.

Наталя, затримана:

- В тот день я к ней зашла. Сидели общались. Потом спонтанно пришла мысль забрать у нее кассу. Она начала пересчитывать кассу на инкасацию. Пришла мысль забрать.

Подумала - зробила. Спантеличеній продавчині повідомила, що господар салону має значний борг перед солідними людьми. Для більшої переконливості з-під куртки показала руків’я пістолета. Тож, навіть забувши про тривожну кнопку, крамарка віддала 2 тисячі гривень.

Наталя, затримана:

- Она протянула мне инкассаторскую сумку. Я вошла, перешла через переход, села на маршрутку и поехала.

- Как вы распорядились деньгами?

- За квартиру заплатила, в супермаркет сходила - так, по мелочи.

Уже через день Наталя, як ні в чому не бувало, зателефонувала подрузі і запропонувала зустрітися. Та подумала, що дівчина все поверне, і погодилась. Але під час розмови зловмисниця повідомила, що ті самі солідні люди тепер наказали пограбувати її.

Тарас Семененко, слідчий Ленінського РВ УМВС України в Луганській області:

- У нашей потерпевшей, которую уже ограбили, завладела имуществом, только уже принадлежащей лично ей. А именно - мобильным телефоном "Нокиа", кошельком с деньгами - 70 гривен.

Золотий ланцюжок лиходійка встигла здати в ломбард. Туди ж понесла і телефон. Однак там на дівчину вже чекали міліціянти. Крім усього, вилучили і зброю - іграшковий пістолет. Тепер грабіжниці світить суд і новий термін ув'язнення. До цього вона вже відсиділа 2,5 роки за аналогічний злочин.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.