Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яні сумські водії ламають авто даїшників і демонструють геніталії

9 листопада 2010, 11:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 листопада 11:32

Сумські водії ламають даївцям автівки та демонструють геніталії. Все сп'яну, і все так, як по всій Україні.

Водій:

- Шел мимо машины. "Это твоя машина, значит ты ехал". Начали заламывать руки. Вкинули в машину, начали бить. По почкам, по печени били.

- А синяки є? Подряпини? Покажіть, будь ласка!

- Пошел на …!

Цей водій щойно здав кров на вміст алкоголю. Його виявилося увосьмеро більше за норму. Пияк у джипі на правила руху не зважав: їхав, куди душа бажала.

Олександр Сергеєв, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Водій на "Хюндай" порушив правила дорожнього руху, проїхав на заборонений сигнал світлофора, перехрестя Горького-Кооперативна. Водія було зупинено.

В авті даївців водієві не сиділося.

Олександр Сергеєв, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Коли пригласили його до службового автомобіля, хотів утекти, начав бить двері ногами, угрожать нам, плюваться.

Дверцята службового "Фольксвагена тепер не зачиняються. Їх ремонт доведеться оплатити розбишаці. А ще оштрафують за керування в нетверезому стані - 3400 гривень. Це якщо поталанить. Якщо ні, суд позбавить прав.

Ось у цього пияка-кермувальника їх забрали ще півроку тому. А він все одно гасав Сумами власною "копійкою". Даївці помітили: чоловік зупинився на світлофорі, притулився до бічного скла й закуняв.

Затриманий викликав допомогу телефоном, кидався на камеру з кулаками, і врешті дістав останній "аргумент". Схоже, скидати перед даївцями штани тепер модно серед українських водіїв. За останні тижні це вже третій зафільмований стриптиз.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.