Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині бродяга зарубав сокирою коханця своєї дівчини

9 листопада 2010, 12:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 листопада 12:12

Чоловік - у лікарні, жінка - затримана. Такий наслідок п’яних розбірок у Вінниці. Посиденьки парочки жінка закінчила ударами сокири. І за допомоги того таки знаряддя розрубали любовний трикутник на Луганщині.

Марина, волоцюга:

- Мама не хотела, чтобы я жила с Димой. А я пошля на принцип. Она и тогда говорила - пошла на свою смерть. Я говорю: "Мама, хай он и моложе меня, но не запретишь душе". А в итоге… Вот и учла.

Марина - королева місцевої лісосмуги. Попри обмазане багнюкою обличчя та припорошений послідом одяг, місцеві волоцюги за нею бігають табунами. Ось і того дня бігали. Щоправда, з сокирою. Жінці пощастило, а от її чергового коханця таки наздогнали.

Марина, волоцюга:

- Он его топором рубал. И по ногам, и по голове. Топором. Когда я топор выхватила, он меня начал топором, Господи, прости, что скажешь.

- Он тебя побил?

- Да, ногою с носаря бил.

Трагедія в родині волоцюг розігралася вранці. Поки чоловік Марини спав, вона поринула в любовні пристрасті з іншим. Коли ж благовірний прокинувся й побачив, взявся за сокиру.

Дмитро, затриманий:

- Мы спали. Я проснулся утром. Мне говорит: твою девушку тронули. Я взял и убил его.

Поки побита горем та власним чоловіком королева волоцюг лежала під тином, інші заходились ховати зарубаного. За копанням могили їх і затримали міліціянти.

Анатолій Коренев, керівник Ленінського РВ міліції м. Луганська:

- На месте происшествия в ходе воспроизведения объяснил, как убивал. Были изъяты топор окровавленный, лом и одежда в крови.

Нині затриманий в СІЗО. Йому загрожує до 15 років в’язниці. Чоловік і не приховує, що там йому буде краще, аніж на волі. Адже тут був волоцюгою, за ґратами ж померти від голоду чи холоду не дадуть. Єдине, шкодує за своєю королевою. Бідкається: чекати його з тюрми вона навряд чи буде, одружиться з іншим.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.