Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Анастасія Шабан (14 років): міелобластний лейкоз, грибкова інфекція легенів

10 листопада 2010, 10:16
Дата ефіру/події: Середа, 10 листопада 10:16

Мієлобласний лейкоз. Хвороба з цією складною назвою загрожує життю чотирнадцятирічної дівчини. Сім'я просить допомоги, на подолання недуги родині потрібні небачені гроші.

Такою Настя була цього літа. Та нині чотирнадцятирічна дівчина ходить лише в масці - після чотирьох місяців лікування від мієлобласного лейкозу. Це коли кістковий мозок виробляє недорозвинені клітини крові. Настя вже пройшла подвійний курс хіміотерапії й одужувала, аж раптом на тлі хвороби розвинувся грибок легенів.

Настя, хвора дівчинка:

- Якщо б не захворіла, то, напевне б, і не здогадувалась. Важко, але можливо, люди виліковуються.

Гарантія вижити для Насті - терміново вилікувати грибок легенів. Єдиний засіб - "Віфенд".

Юлія Ноговицина, волонтерка:

- Якщо починати хімію, не вилікувавши грибок, то це може просто вбити дитину, оскільки результатом хіміотерапії - це зниження імунітету. Якщо в неї буде вже всередині це грибкове захворювання, то це ідеальні умови для того, щоб розвинутися, і просто цей грибок може з’їсти легені.

Протигрибковий препарат батьки Насті змушені купувати власним коштом. Один флакон - це півтори тисячі гривень, а найближчим часом препарату потрібно на 55 тисяч.

Юлія Ноговіцина, волонтер:

- Лікування потрібно починати вже зараз, тому ця потреба нагальна. Бо якщо не лікувати грибкове ураження, то неможливо проводити хіміотерапію, а без цього, якщо ми не впишемось в терміни які нам диктує хіміотерапія, то це значно знижує шанси дитини на вилікування.

Грошей у родини обмаль. Для сім'ї з невеличкого містечка на Миколаївщині 55 тисяч гривень - величезна сума. А тому батьки Насті просять допомогти всіх, хто може. Адже нині в їхніх кишенях, хіба що, надія.

Валентина Шабан, мати хворої дівчинки:

- Сподіваємося, надіємося на Бога і вдачу, що ми як можна скоріше закінчимо лікування інфекції і продовжимо лікування діагнозу нашого. До кінця ніхто нічого не прогнозує. Ну, ми надіємося, Настя надіється на те, що все буде добре.

Реквізити для надання допомоги:

№ рахунку 29244825509100

МФО 305299

ОКПО 14360570

Одержувач: КБ ПриватБанк

Призначення: Поповнення картки "Приватбанку" 6762 4620 5235 3353 Шабан Валентина Олександрівна.

Тел. папи: - 096 209-47-31, Ігор.

Тел. мами: - 067 969-62-84, Валентина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.