Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 30 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві двадцятирічний хлопець відбирав гроші у школярів

12 листопада 2010, 10:36
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 листопада 10:36

Сімейний тандем грабіжників затримали на Житомирщині. Дідусь з онуком нападали на жінок й забирали у них гроші. А двадцятирічний мешканець Полтави спробував жити коштом школярів. Бешкетник на прізвисько "Бумер" залякував дітлахів і відбирав у них гроші.

До Полтавської школи №5 двадцятирічний нероба прийшов під час перерви. Помітив трьох дев’ятикласників і покликав їх до себе.

Постраждалий:

- Перелякались ми думали, що зараз вообще бить буде. А ми дєньги поотдавали, тільки щоб не били. У мене було 25 гривень. У мого однокласника теж були гроші. Я достав свої 25 гривень. Однокласник достав 5 гривень. Потім цей Бумер побачив, що у мого однокласника є ще гроші в кармані.

Школярів молодик залякав розповідями про своє кримінальне минуле. Вихвалявся прізвиськом. Гучне слово "Бумер", що давно вже асоціюється з бандитами, нагнало на дітей страху. Парубкові настільки вдалося залякати старшокласників, що вони до останнього не розповідали про кривдника.

Олеся Антоненко, заступниця директора школи:

- Від учнів особисто добитися інформації неможливо було. Або вони були дуже налякані, тому що їм погрожували, щоб нікому не казали. До останнього не признавався не один із них.

Про здирника, який відбирав у дітей гроші, дізналися батьки одного з учнів. Поскаржилися до школи, а її керівництво відразу викликало міліціянтів. Кривдника затримали. Молодик на прізвисько "Бумер" був добре знайомий правоохоронцям. Мав за плечима вже кілька пограбувань. А як на руках хлопця клацнули кайданки, весь його кримінальний гонор кудись подівся.

Затриманий:

- Говорив: "Ви знаєте хто такой Бумер?" Вони это да это. Я говорю, це я. І всьо.

- А хто такой Бумер?

- Ну, у меня навес такой.

- Навес - це прізвисько?

- Ну, да.

- А за що тобі таке прізвисько?

- Я не знаю.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- Спочатку чоловік заперечував свою причетність до скоєння даних злочинів. Однак коли потерпілі учні вказали на нього, як на особу, яка вимагала та забрала у них гроші, він у всьому зізнався.

Молодика підозрюють у кількох схожих злочинах. За сміливе пограбування малих школярів відчайдушний рекетир може отримати до семи років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.