Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині батько зарізав психічнохвору доньку і повісився

12 листопада 2010, 13:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 листопада 13:50

Ще одна трагедія сталася на Київщині. Батько зарізав доньку, а потім наклав на себе руки. Більше про приголомшливий злочин знає Борис Сачалко.

У бабусі Тетяни вчора був шок, а сьогодні горе. Її роботящого сусіду разом із його донькою знайшли мертвими. Що до чого - старенька сама не знає. Ледь стримує сльози.

Тетяна Дмитрівна, сусідка загиблого:

- Нічого. Ні ссори не було, ні крику ніякого, а сам подзвонив до сестри, сказав: все відкрито, приходьте.

Сусідка:

- Він був не те, що на 5, а на 6 був - такий порядочний, як сім'янин, як батько, до всіх відносився дуже добре.

Інакше дідуся, якого знайшли повішеним на горищі власної оселі, ніхто не характеризує. Як він опинився в зашморзі й чому доньку знайшли з перерізаною горлянкою?

Сусідка:

- Донька була дуже хазяйка велика, дуже розумна дитина, і дитина була тоже хвора.

Про ці смерті нині говорить увесь Переяслав-Хмельницький. Що сталося по той бік стіни - ми намагаємося дізнатися в міліціянтів. Правоохоронці самі шоковані.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Це не єсть класичним випадком, це як виняток.

Напередодні вбивства дідусь повернувся з лікарні. Вдома його зустріла донька. Вона була психічно хвора й майже безпорадна, батько все життя дбав про неї. Та в лікарні чоловіка ошелешили страшною звісткою.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Напередодні цього вбивства поставили діагноз, що він дуже тяжко хворий, і, знаючи, що донька його дуже тяжко хвора, він, імовірніше всього, прийняв рішення закінчити з дочкою і закінчити із собою.

Спочатку батько оглушив дочку ударом по голові. Коли жінка знепритомніла, взяв ножа й перерізав їй горло. Потім піднявся на другий поверх і просунув голову в зашморг. І хоча міліціянти розглядають кілька можливих версій убивства, головна - таки самогубство.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Я думаю, ми прийдемо до висновку про відмову в порушенні кримінальної справи у зв'язку з тим, що особа обвинувачена покінчила життя самогубством.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Дуже погане відео, нічого не чутно.
Гість 14.11.2010, 17:31 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.