Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік знімав і поширював дитяче гей-порно

17 листопада 2010, 14:37
Дата ефіру/події: Середа, 17 листопада 14:37

Озброєний ножем 51-річний збоченець пограбував і зґвалтував дівчинку в Запорізькій області. Педофіла знайшли та затримали вже наступного дня. А на Миколаївщині ловили порнографа. Він знімав на відео статеві акти неповнолітніх хлопчиків. Свою творчість викладав в Інтернеті.

Ігор Блошко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Выпрыгнул с 4-го этажа, вот 3-е окно слева, открыв, форточку, и приземлился вот здесь на мягкую поверхность, вот здесь следы ног его еще видны.

Це миколаївські міліціянти розповідають не про спробу самогубства. А про те, як від них тікав підозрюваний - гей, педофіл, звідник і режисер порнокліпів в одній особі.

Ігор Блошко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Он со своими в кавычках "друзьями" занимался гей-педофилией.

Про еротофіла вітчизняні правоохоронці дізналися від закордонних колег. Ті повідомили: деякі порноролики в Інтернет потрапляють з України. Перевірили - й дійсно, знайшли у Миколаєві такого спритника.

Ігор Блошко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Преподаватель информатики в одной из школ Одессы, он также являлся директором благотворительного фонда "помоги обездоленным детям".

Чоловік і в комп'ютерах розбирався, і спілкувався з великою кількістю дітей, яких і примушував до неприродних контактів. Якийсь час міліціянти спостерігали за охочим до хлопчиків. А потім навідалися до його помешкання.

Чоловік на візит людей у формі не очікував. Злякався і все заперечував.

Правоохоронець:

- На этой странице имеются видео с порнографическим характером, изготовлены при участии детей. Нет, ну, давайте посмотрим.

Подивилися цей кліп разом зі спеціалістами. Експертний висновок - це дитяче гей-порно. А ще в ролику був зазначений телефон затриманого. Він запрошував глядачів до співпраці у створені та розповсюдженні полунички. Тож його причетність до такої діяльності підтвердилася. Врешті і сам спритник відступив.

Затриманий:

- Два мальчика - один старший, второй младший, одному - 16-17, другому, на мой взгляд, около 14-ти. Называл, что кому делать, и это снял.

Знайшлися і коханці затриманого. Підтверджують: він не тільки знімає порно, а й спить з неповнолітніми.

Мешканець м. Миколаєва:

- Он показывал фотографии - это было на компьютере.

- Якого змісту були фотографії?

- Это было детское порно.

Цьому хлопцеві вже двадцять п'ять. Стверджує: із затриманим мав секс двічі. Щоправда, давав на те згоду. Та каже, паралельно із ним затриманий вербував чимало хлопців.

Мешканець м. Миколаєва:

- Обещал, что ролик снимет, по ТВ покажет, такое. Приманивал.

- Гроші давав?

- Наверное.

Це були, головно, діти з інтернату або безпритульні. Їх спокусити неважко.

Мешканець м. Миколаєва:

- Водой, водкой, клеем, сладостями какими-то, а потом фотографирует и вступает с ними в половой контакт.

Було у затриманого і два поплічники. Теж охочі до дитячих тіл.

Ігор Блошко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Установлено 16 детей, которые попали под влияние этих фигурантов, трое из них на сегодняшний день достигли 18-летнего возраста.

Максим Браточкін, заступник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- По данному делу установлено 4 факта, удовлетворение половой страсти в извращенной форме с использованием физического насилия и беспомощного состояния малолетнего, возбуждено УД по части 3 статьи 153 УКУ которая предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 8 до 12 лет.

А ще порушили кримінальну справу за розбещення неповнолітніх. Міліціянти встановлюють інших постраждалих від діянь цього тридцятидворічного педофіла.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.