Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві дітей годували небезпечною для вживання продукцією

18 листопада 2010, 14:24
Дата ефіру/події: Четвер, 18 листопада 14:24

Після смерті трьох немовлят у селі Косарях, на Черкащині, правоохоронці взялися за виробників і постачальників харчів. Нагадаю, лікарі підозрюють, що малюки отруїлися дитячою сумішшю. Вдалося попередити схоже лихо в Полтаві. Там викрили підприємців, що годували дітей зіпсованими харчами. Підкупивши чиновників, комерсанти виграли тендер на постачання продуктів до дитсадків і лікарень, але замість смачненького, завозили зіпсоване.

Коли обідране сире приміщення складу осяяло світло, правоохоронці аж присвиснули. Щоби так зберігали продукти харчування, вони давно не бачили.

Дмитро Гладкий, заступник керівника УБОЗ в Полтавській області:

- Курячі яйця зберігалися разом з готовою продукцією тваринного походження - ковбасами і молокопродуктами. Поряд з ними знаходилися паливно-мастильні матеріали та шини від автомобілів.

Те, що не змогли вгризти миші та щури - міліціянтів теж не порадувало.

Правоохоронець:

- (Тре по банці) Стерлось все. Был срок годности и не стало. Да, вот такую яловичину возят в больницы.

Усе це добро спритні дядечки з відомої в Полтаві комерційної фірми готували для… місцевої малечі. За допомоги нечистих на руку чиновників вони виграли тендер на постачання харчів до дитячих садків та лікарень.

Дмитро Гладкий, заступник керівника УБОЗ в Полтавській області:

- Допустили розкрадання бюджетних коштів на суму більш як на 450 тисяч гривень. Зроблені висновки, що продукти харчування не відповідали встановленим ГОСТам, держстандартам, а деякі з них були небезпечні для вживання.

Директор підприємства, що наживалося на дитячих харчах, уже під вартою. Проти нього та його поплічників з місцевої адміністрації порушили кримінальну справу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
9A24nw qoximazxqpfz
gfwbvbkewc 11.12.2011, 10:16 ответить
I'm so glad I found my suoltion online.
Amory 10.12.2011, 23:24 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.