Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали викрадача автомобільних номерів

23 листопада 2010, 12:25
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 листопада 12:25

У Львові затримали викрадача автомобільних номерних знаків. Щоранку впродовж кількох місяців хтось із містян помічав зникнення таблички, натомість на лобовому склі знаходив записку з проханням зателефонувати на вказаний номер.

Державні номери з авт львів'ян почали зникати ще наприкінці червня. Власник помічав їхню нестачу зранку, коли виходив з дому і мав їхати на роботу. Увагу водія привертала записка на лобовому склі - номер та прохання зателефонувати. На тому кінці дроту невідомий говорив, що знає, де шукати зниклі номерні знаки. Але за це хоче винагороду - поповнення на 200-300 гривень рахунку свого мобільного. Щойно гроші надходили, вимагач одразу повідомляв, де сховані номери. Знаходили їх десь поряд з автівкою: у під'їзді під сходами, під балконом, або ж у кущах. Правоохоронці довго шукали зловмисника, а коли затримали, з’ясували: той - колишній тюряжник.

Віталій Горський, керівник Франківського РВ міліції м. Львова:

- 24 червня з місць позбавлення волі звільнився раніше судимий за вчинення розбійних нападів, пограбувань, незаконне зберігання зброї, наркотиків і крадіжок. Сам він проживав у Дніпропетровській області, по місцю проживання не поїхав, і лишився у Львівській області, а саме - у Львові, і таким чином собі заробляв на життя.

Затриманий розповів: на справу вирушав уночі. Обирав автомобіль і непомітно відкручував номери.

Юлія Куницька, старший слідчий Франківського РВ міліції м. Львова:

- Як правило, він працював без будь-яких інструментів. Інколи, як він розповідає, мав манікюрні щипчики, ножички, брелочок.

Викрадач був настільки обережним, що ніхто не помічав його присутності поряд з чужим автомобілем.

Юлія Куницька, старший слідчий Франківського РВ міліції м. Львова:

- Автомобілі, з яких він викрадав номерні знаки, в більшості були обладнані сигналізацією, але він настільки акуратно і чітко працював, що сигналізація не спрацьовувала.

Петро, затриманий:

- Які автомобілі ви обирали?

- Іномарки.

- Лише?

- Чи дуже хороші російські машини, але нові.

Проти молодика вже порушили кримінальну справу за крадіжки. Нині він охоче співпрацює зі слідством.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.