Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві вуличні гонки "БМВ" і "Хонди" закінчилися трагічно

23 листопада 2010, 13:23
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 листопада 13:23

Виграти секунду, програти життя. За останній рік вуличні перегони занапастили не одну душу, але від того менш популярними не стали. Можливо, потрібно частіше нагадувати про жертви стрітрейсингу.

Свідки аварії:

- Возле Шулявки нас обогнала "БМВ", "Хонда" красная, виляли между машинами очень сильно, еще тогда чуть не попали в аварию, и в общем, обогнали, проехали, и буквально через две минуты мы подъехали к остановке и увидели…

Дві автівки - "БМВ" і "Хонда" мчали проспектом наввипередки. Раптом німецька машина ледь зачепила японську лівим боком. Швидкість була понад двісті кілометрів за годину, то невеличкий удар буквально зніс "БМВ" з дороги. На швидкості він врізався в маршрутку, яка висаджувала людей на зупинці. Вуличні перегони трагічно закінчилися для водія й пасажирки "БМВ". Кермувальник загинув на місці, дівчина - ледь дихала.

Свідки аварії:

- Мы подошли к "БМВ", вытащили, и начали вытягивать девушку, которая была справа от водителя. Она была в сознании, но она была пристегнута. Может, это и спасло ее, но очень тяжелое состояние. Там перелом черепа и основания черепа.

А це вже інші шумахери - дніпропетровські.

Свідок аварії:

- Сели в машину, начали ехать. Я сидел на заднем сиденье.

Цьому хлопцеві поталанило. У страшній аварії вижив. Нині згадує: його і друга охопив кураж. Після перемоги в бійці, що виникла в барі, вирішили перетворити легковика на гоночного боліда. І дарма.

Постраждалий:

- Немножко вильнул влево, потом пошел вправо на тормозах, в столб прямо. Ну, он, по-моему, когда начал идти в столб, он ускорился еще.

Від стовпа машину відкинуло на бетонну огорожу. Водій загинув на місці. Таких історій в Україні чимало. Провокує вуличні перегони й гине в них, здебільшого, молодь, якій бракує гострих почуттів і розуму. А найстрашніше, що під її колесами гинуть невинні люди.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.