Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Севастополі футболіст на "БМВ" збив на смерть жінку з двома дітьми

23 листопада 2010, 14:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 листопада 14:43

Кривава ДТП в Севастополі. Футболіст місцевої команди, що був за кермом чорного кабріолета "BMW", на великій швидкості вилетів на тротуар, де під колеса автівки потрапили двоє дітей та їхня мати.

Опівдні подружжя з дітьми вийшло з крамниці. Батько йшов попереду, мати з двома доньками - трохи позаду. Аж раптом на тротуар на величезній швидкості вискочила машина й буквально розчавила 26-річну жінку і двох дівчаток 2 і 5 років.

Михайло Верба, заступник керівника управління УМВС України в м. Севастополі:

- Водитель "БМВ" не справился с управлением, превысив скоростной режим, выехал за пределы проезжей части вправо, где совершил столкновение первоначальное с ограждением бара "Бочка" и в дальнейшем машина, уже неуправляемая, сбила на тротуаре женщину с двумя детьми.

Свідок:

- Больше 150 была скорость.

Жінка й діти померли на місці. Як згодом стало відомо, за кермом БМВ був футболіст місцевого клубу.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- Футболист ПФК Севастополь Владислав Пискун, находясь за рулем принадлежавшей ему машины, совершил ДТП.

Сам футболіст та його пасажирка травмовані, їх урятували подушки безпеки. У дівчини - черепно-мозкова травма. У винуватця страшної аварії легкі травми, тож лікарі дозволили посадовити його за ґрати. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- Позиция клуба на этот счет следующая: он нарушил закон, он должен ответить за все. Он наказал себя сам тем, что остался жить.

Футболіст своєї вини не заперечує. Проти 25-річного водія порушено кримінальну справу за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб". Йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення. У футбольному клубі пообіцяли, що оплатять усі витрати на похорони загиблих.

Євген Репенков, віце-президент ФК "Севастополь" (по телефону):

- В отношении пострадавших есть решение руководства клуба: помочь финансово, организация похорон, оплата всех этих вещей. Мы понимаем, это огромная трагедия. Мы выражаем соболезнование родным и близким погибших.

Аварія приголомшила весь Севастополь. До місця трагедії люди несуть м'які іграшки, квіти, і свічки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.