Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині 60-річна жінка кувалдою вгамувала хтивого чоловіка

23 листопада 2010, 14:53
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 листопада 14:53

Забагато сексу - так вирішила шістдесятирічна жителька Новоайдару, що на Луганщині. І в ліжко з коханим прихопила кувалду. Коли чоловік узявся до справи, жінка почала гамселити його залізякою.

Того вечора Валентина щойно повернулася з роботи. Приїхала велосипедом закехана і спітніла. Поки перевдягалася, підібрався чоловік і запропонував кохатися.

Валентина, затримана:

- Он уже встал - давай, мать. Я говорю: "Ты в своём уме? Я, - говорю, - еле доехала на велосипеде. Все у меня печет, болит. Уже хоть ночи дождись".

Та інтимний потяг виявився дужчим за вмовляння жінки. Тож коли чоловік тягнув її до ліжка, прихопила кувалду.

Валентина, затримана:

- Сначала меня тянет, а потом как-то отпускает. А я ж с вот той кувалдой вместо того, чтобы ударить по одеялу, вот как-то так на спину падает, и соскакивает и как хрупнет! Говорю, сколько ж можно - любовь зла? Ругаюсь, и уже всё.

Гамселила Валентина свого чоловіка по голові та спині, аж поки він не затих. Далі перетягла тіло в комору, а вночі - у вириту двометрову яму.

Володимир Чемерських, керівник відділу Новоайдарського РВ міліції:

- Переместила его в яму, которая находилась возле туалета, после чего засыпала землей, землю заложила камнями так, что создалось мнение, что тут год-два никто не появлялся. И все заставила мусором.

Міліціянтам жінка повідомила, що чоловік зник. Утім, за кілька днів зізналася: вбила коханого, бо не до снаги було терпіти його постійні сексуальні домагання. Пенсіонерку затримали. Їй загрожує 15-річне ув’язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.