Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині п'яний водій "Волги" збив на смерть велосипедиста

24 листопада 2010, 12:32
Дата ефіру/події: Середа, 24 листопада 12:32

Під Шосткою, що на Сумщині, пияк "Волгою" збив велосипедиста: мертвий чоловік зостався в кюветі, а кермувальник поїхав собі далі. Та далеко порушник не втік.

Пані Наталя прожила з чоловіком 35 років. У поїздку пускати його не хотіла.

Наталя, дружина загиблого:

- Вы знаете, сейчас рыбалки никакой. Он просто любил природу. Собрался. А я его уговариваю: "Анатолий, не едь!" Говорит: "Последний раз в этом году на рыбалку". Поехал.

Близько п'ятої вечора, коли пані Наталя вже чекала чоловіка додому, на дорозі, якою він зазвичай повертався, інспектори ДАЇ помітили дивне авто: "Волга" вихляла трасою, ще й була з однією увімкненою фарою. Машину зупинили.

Олександр Цьомка, інспектор ДПС м. Шостки:

- Водитель был очень пьяный, вел себя неадекватно, пошатывался, истерика у него была. На автомобиле были механические повреждения: разбита правая фара, крыло. Находились похожие следы крови. Данный водитель и автомобиль были доставлены в Шосткинский райотдел для разбирательства по подозрению в совершении ДТП.

Самі ж інспектори повернулися, щоб дослідити маршрут "Волги". За кількасот метрів від місця затримання авта знайшли мертвого рибалку.

Андрій Приходько, інспектор ДПС м. Шостки:

- Обратили внимание, что на левой стороне обочины разбросаны вещи. В принципе, вот они: перчатка, рыба лежала, то есть, человек, видать, ехал с рыбалки. Стали обследовать обочину, увидели велосипед синий и человека, лежащего вниз лицом без признаков жизни.

Як сталося зіткнення, в міліції поки не пояснюють.

Олександр Ємельяненко, керівник Шосткинського МВ міліції:

- Проводиться авто технічна експертиза. На даний час я не маю права говорити про дане ДТП.

Водія "Волги" затримано - це 41-річний москвич. В Україні має родичів - від них і їхав.

Олександр Ємельяненко, керівник Шосткинського МВ міліції:

- По даному факту порушено кримінальну справу за статтею 286, ч. 3. Загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Всі іноземці несуть відповідальність згідно законодавства України. Ніякого пом'якшення тут немає.

На пом'якшення щодо себе затриманий міг розраховувати, коли б бодай не покинув мертвого Анатолія при дорозі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.