Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Черкасах від 47-річного педофіла завагітніла 13-річна дівчинка

24 листопада 2010, 13:59
Дата ефіру/події: Середа, 24 листопада 13:59

Чергового збоченця затримали в Черкасах. Сорокасемирічний підприємець розбещував неповнолітніх. Жертвами педофіла стали два десятки дітей.

За стінами цього фешенебельного будинку коїлося страшне. Розлучений підприємець мешкав самотньо. Ніхто й гадки не мав про його збочені сексуальні фантазії. Чолов’ягу збуджували діти. Педофіл фільмував усе, що робив із неповнолітніми.

Леонід Бойко, перший заступник керівника УМВС України в Черкаській області:

- На сьогоднішній день встановлено порядка 19 потерпілих, з них чотири неповнолітніх хлопці. Є ще не встановлені порядка 12 чоловік, перевіряємо до злочинів минулих років.

Схема заманювання дітей до будинку була простою. Чоловік знайомився з жертвами на вулиці, хитрощами садовив дітей до машини, а потім віз до себе в оселю. Там робив усе, що йому заманеться.

Андрій Тютенко, в.о. керівника відділу УМВС України в Черкаській області:

- Всі дані потерпілі були з неблагополучних сімей, шляхом підкупу та грошима, різними дарунками входив до них в довіру і задобрював їх. Вони, так як були з неблагополучних сімей, отримували від нього кошти, алкогольні напої та возив їх по місту на різні розважальні заходи.

Деякі діти розуміли: те, що з ними робить чоловік, не правильно. Утім, розповісти родичам чи міліції боялися. Педофіл показував жертвам відео збочень і погрожував. Мовляв, записи побачить увесь світ, коли хоч хтось дізнається про те, що коїться в будинку. Залякані діти мовчали.

Андрій Тютенко, в.о. відділу УМВС України в Черкаській області:

- В подальшому дані фото та відео він показував своїм знайомим, іншим дівчатам із неблагополучних сімей, яких схиляв до участі в даних відеозаписах. Неповнолітні громадянки не усвідомлювали небезпеки суспільних дій, впадали під вплив даного громадянина.

Одна дівчинка шокувала співробітників міліції. 13-річна дитина зізналася, що вона вагітна від свого мучителя. І розповіла, що сорокасемирічний чоловік ґвалтував її протягом року. Педофіла затримали. Більшість жертв уже відома. Найстаршим із них - 13 років, наймолодшим - дев’ять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.